Широк вместо дълбок!

Докъде бихме стигнали, ако всички казваха докъде ще стигнем, а никой не отиде да види докъде ще стигне, ако отиде? (Курт Марти (Kurt Marti), швейцарски пастор и писател).

 

Разглеждането на актуалните въпроси може да бъде неудобно. Освен мен, това знаят и Джошуа Кимих (Joshua Kimmich) и много други, които не вярват сляпо на медите. Но къде бихме се озовали, ако не вярвахме на политиците си, когато с широки гърди твърдят, че новите видове ваксинации са напълно безопасни. В края на краищата, те вече са били поставени милиарди пъти и са инвестирани толкова много средства.

 

Всички пари на света не могат да ви купят време. И не можете да замените дълбочината с широчина. Това, че това ново вещество е било приложено на толкова много хора за толкова кратко време, не бива да разсейва основателните съмнения относно дългосрочните му ефекти.

 

Нека си представим хиляди хора, които се блъскат в редици и редици на широк пясъчен плаж, малко по-навътре и по-навътре в морето. Това, че все още нищо не се е случило на толкова много хора в плитки води, не изключва възможността те да станат опасни по-късно. Надявам се за доброто на всички ни водата да остане плитка за дълго време.

 

Само да припомня, компетентната имунна система решава живот или смърт! Компетентна имунна система не се създава с експериментална инжекция! Създава се с генетично правилно хранене, движение, мислене! Компетентната имунна система се нуждае от есенциални, незаменими вещества, а именно:

 

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват