50 тона витамин С

Така, началото на 2020 година в Ухан са транспортирани 50 пъти по хиляда килограма (а не 100 мг, уважаеми български лекари).

 

Ухан? Знаете го. Центърът на епидемията от Корона вирус в Китай. Този малък милионен град е залят с витамин С.

 

Защо? Защото в Китай все още има лекари. Да, истински лекари. Тези за които говори Хипократ. Лекари, които не просто подтискат симптоми, а такива които искат да лекуват, да помагат. Това, че с инфузиите на витамин С постига успех при изключително опасни вирусни заболявания (като Вирусът на Епщайн-Бар) е известно на всеки от вас.

 

Трябва да сте чували! Ако все още не сте, трябва да се събудите при ключовата дума Корона вирус.

 

Ей, виж тук! Корона се бори с витамин С. Сега всички трябва да се смеем. Аз например се усмихвам :). Това не означава ли: В моменти на крайна нужда и безизходица пребягваме до обичайно недопустими средства, които не носят никаква полза и са изключително токсични и увреждат бъбреците (според българските лекари!!!). И тези средства (витамин С) помагат! И пак ми идва да се усмихна :).

 

Наистина?

 

Ами да. Сега ще цитирам 7 доклада по темата, подредени по дата:

 

 

January 26, 2020

Vitamin C Protects Against Coronavirus

January 30, 2020

Nutritional Treatment of Coronavirus

February 2, 2020

Hospital-based Intravenous Vitamin C Treatment for Coronavirus and Related Illnesses

February 10, 2020

VITAMIN C AND ITS APPLICATION TO THE TREATMENT OF nCoV CORONAVIRUS: How Vitamin C Reduces Severity and Deaths from Serious Viral Respiratory Diseases

February 13, 2020

Coronavirus Patients in China to be Treated with High-Dose Vitamin C

February 16, 2020

Early Large Dose Intravenous Vitamin C is the Treatment of Choice for 2019-nCov Pneumonia

February 21, 2020

Three Intravenous Vitamin C Research Studies Approved for Treating COVID-19

 

Разбирате ли? Понасяте ли английски? Запомнихте ли, че "инфузията с витамин С е средство, което бори пневмония nCov. Какво още да кажа? Какво да добавя?

 

Най-високопоставеният орган в Германия - Институтът "Роберт Кох" в Берлин - казва: нямаме лекарство. Ваксината е единственото решение.

 

И хората се примирява с това. Хората вярват на правителствата и псевдо институти и корумпирани учени. Надяваме се, че бавно започвате да осъзнавате каква е истината и да се пробуждате от дълбокия сън. Трябва да ви станало напълно ясно:

 

Компетентната имунна система решава живот или смърт!!!

 

И нищо друго. Ясно изразена, както никога преди в Нобелова награда за медицина 2018 година ( Новата Ера! Всяко изцеление е самолечение! ). Ясно изразено, както никога досега, в статията на немското списание SPIEGEL „Schwelbrand im Gehirn“ от 22.06.2019 година.

 

Ще го направя! Ще наруша етикета на добро държание! Ще кажа някой истини относно „бедствието Корона вирус“:

 

 • Имунната система може прецизно да се измери! Ключовата дума е АМИНОГРАМА!!!

   

 • Имунната система може прецизно да се оптимизира! Да се попълнят дефицитите!!!

   

 • По този начин показахме абсурдността и безпомощността на днешната конвенционална медицина толкова ясно, колкото е възможно. Попитайте вашият лекар дали е чувал за АМИНОГРАМА!

   

 • Компетентната имунната система е тази която ще ви предпази от вируса, не ваксината!

   

 • Компетентния лекар е този който ще ви помогне, а не шарлатаните в бели престилки! За жалост компетентните лекари в днешно време са голяма рядкост.

 

Моля разберете правилно информацията относно инфузията с витамин С и Корона вируса. Витамин С е само част от нашата имунна система, част от цялото. Нужни са всички есенциални вещества за една компетентна имунна система! И все пак инфузията с витамин С работи и спасява човешки животи. Лично изпитана: https://youtu.be/qmMt2Dg2A8s . Работи! При моят баща който беше изключително в тежко състояние също проработи и за нула време се възстанови. Дали ще проработи и при вас? Опитайте :) Нищо няма да загубите :)

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце и здравето е лична отговорност!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват