COVID 19 - тайната е разкрита!

Вирусът Corona е "просто" вирус. Както хиляди други. Той засяга нас хората и 85% от заразените дори не го забелязват. Човек става имунизиран. По този начин природата постига така наречения стаден имунитет.

 

Останалите 15 % от нас, се разболяват, заболяват тежко и умират. КОЙ СЕ РАЗБОЛЯВА? КОЙ УМИРА?

 

Ако можехме да го определим точно, това ще ви помогне. Човек би могъл да предприеме контрамерки с течение на времето. Нямаше да се налага да разчитаме на краткосрочно ефективни ваксинации.

 

Ето я и добрата новина: Ние знаем. Днес. От 28.07.2021. Знаем кой и защо се разболява тежко от COVID 19 и умира или защо други не умират.

 

Разполагаме с доста общи, малко неясни обяснения: Той засяга възрастните хора и тези с вече съществуващи заболявания. За съжаление, това не е съвсем вярно: той засяга и по-млади, напълно здрави хора. Добре.

 

С удоволствие съобщавам, че днес НИЕ ЗНАЕМ. Разбира се имам предвид глобалният фонд от знания. Разбира се конвенционалната медицина, нашите университети не знаят. За да знаете, трябва да се информирате.

 

По същество. В резултат на гигантски и безпрецедентни усилия на Polytechnikum Lausanne, се идентифицира виновника. Основният виновник. Отговорен за безкрайните страдания и смърт в този свят от ръцете на Корона.

 

Там, в Лозана, разполагат с изключително мощни компютри. Те отдавна работят върху разработката на изкуствен интелект. Затова те разработиха програма за самообучение (това беше същината на въпроса), с помощта на която всички

 

240.000

 

статии по темата за Corona в целия свят бяха анализирани. Между другото, тези 240 000 статии се съхраняват в "COVID-19 Open Research Dataset", иницииран от Белия дом (стартирана от Тръмп). Разбира се, никой човек не може да проучи 240 000 документа. Изкуственият интелект може, да. И по най-гениален начин - тук има красиви графични изображения - открива единствения общ фактор. Основен виновник за пандемията от корона. С други думи, при тежки заболявания и смърт.

 

Очарователно е, че е намерен един-единствен основен рисков фактор.

Лично аз бих се замислил за няколко възможности.

 

Ето го и него: основният рисков фактор, виновникът за пандемията с всичките и грозни последици се нарича

 

ЗАХАР!

 

По-точно: повишена кръвна захар. По-научно казано: инсулинова резистентност. Отново. И това откритие - обяснява много загадки - разбира се, и при "здрави, млади хора".

 

Работата не се състои само от цифри и компютърни данни..., а е изключително интересна биохимична работа за фоновите ефекти на SARS-CoV-2. И така, да се върнем към главното: Изследователите са успели - чрез оценка на тези 240 000 документа! - да докажат:

 

  • Повишената кръвна захар е най-често срещаният единичен рисков фактор. Това обяснява защо при привидно здрави хора тежестта на заболяването е свързана с възрастта и известни предшестващи заболявания, които първоначално са били под контрол.

  • Повишената кръвна захар улеснява и ускорява всеки един етап от заразяването с SARS-CoV-2.

  • Повишената кръвна захар повишава съдържанието на захар във вътрешността на бронхиалната лигавица, като по този начин разрушава първичната, вродена вирусна защита.

  • Повишената кръвна захар нарушава имунния отговор, което води до цитокинова буря.

  • Повишената кръвна захар спомага за деактивирането на ензима АСЕ2, което води до недостатъчност на множество органи, както и до тромбоза.

 

Четейки творбата, човек се изкушава да извика:

 

ДОСТАТЪЧНО!

 

Достатъчно е с нашите псевдо доктори, псевдо диетолози, които не осъждат празните въглехидрати. Достатъчно е, когато човечеството е взето за заложник от хора с

 

ИНСУЛИНОВА РЕЗИСТЕНТНОСТ!

 

Всички знаете, че тази дума може да бъде преведена много недоброжелателно, много директно и много ярко.

 

Предупреждение: На всеки пациент, постъпил в интензивното отделение, се прави инфузия с 5% или 10% чиста глюкоза. Фатален при Covid-19, но никой в България все още не знае за това.

 

Все още никой!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце.

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Благодаря ви, скъпи швейцарски учени!

Източник: Frontiers in Public Health July 2021, Vol 9, Article 695139

За да илюстрираме красотата на работата, която е от основно значение за разбирането на CORONA, ето няколко от магическите илюстрации.

 

COVID 19 - тайната е разкрита!

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват