Да затънете или да се излекувате? Диагноза Рак!

Сериозен въпрос. Не е изненадващо, че отговорът е: Затънете. Медицината ни заблуждава вече повече от 100 години. Изгубили сме пътя си, като в лабиринти. Пример?

 

Получавате диагнозата Рак. Ужас. Какво се случва? Те ви „разчленяват“! ПЕТ скенер, биопсия, операция, химиотерапия, лъчитерапия, втора операция.... всичко, което искали, е да бъдете...

 

трябваше да бъде излекувани. Да се отървете от рака. Някои изключително интересни генетични изследвания, не ви интересуват в състояние на болка. Вие не се подобрявате а затъвате, затъвате все повече!

 

Защо лекарите не разбират това?!

 

Нека преминем към най-новото сензационно откритие в областта на изследванията на рака. Статията е озаглавена: "Революция в лечението на рака". Изключително умен и сръчен лекар, д-р Барабан (Baraban) от центъра "Хелмхолц" в Дрезден, изобретява много специален компютърен чип.

 

Миниатюрен чип, който според д-р Барабан трябва да "декодира начина, по който работи ракът", и по този начин да предостави данни за "правилното лечение на рака".

 

На практика раковата тъкан се поставя върху чипа и се разчита от "сензори".

 

Защо това е толкова гениално? Защо идеята е толкова правилна? Защо цялата тази необикновена изобретателска мощ отново не успява да постигне целта? Мога да обясня.

 

Цитирам д-р Барабан: "Ракът създава и изтрива биохимични сигнали в организма... за да създаде имуносупресивна среда."

 

Това е всичко. Това беше основната идея. Основата на тяхното изобретение. Раковите клетки правят нещо с тялото ви. И това "нещо" е точно определено:

 

... Ракът създава имуносупресивна среда.“

 

И тези разнообразни системи за потискане на имунната система трябва да бъдат разчетени и разбити от чипа. Не знам точно как трябва да реагирам сега! Наистина ли мозъците ни са толкова обсебени от фармацевтичната индустрия, че вече не можем да видим най-простите решения, милионните закони на природата? Наистина ли сме станали толкова слепи?

 

Ако ракът РАБОТИ, като разрушава имунната система на организма, баналният, целенасочен и лечебен отговор би бил: Направете имунната си система възможно най-силна. Оптимизирайте я.

 

Виждате ли... точно тук всичко се върти в кръг. Тъй като конвенционалната медицина може да раздели човешката имунна система на стотици отделни части, на отделни клетки, но все още не е успяла да я види като глобално цяло, да я ИЗМЕРЯ и на базата на тези измерени знания да оптимизира имунната система по един много практичен и много прост начин...

 

Тъй като днес конвенционалната медицина все още не е разбрала това, отново (както и в този случай) трябва да се използват два милиона евро от Европейския съвет за научни изследвания. Вместо, например да:

 

  • оптимизираме Аминограмата

     

  • оптимизираме нивото на Витамин D

     

  • снабдим тялото с достатъчно Цинк

     

  • се изключваме от постоянния стрес (медитация, бягане)

 

Още по темата?

 

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: BILD 02.11.2022

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват