Депресия, паник атаки, мигрена, изтощение, не мога повече....

Днес, кратък, много вежлив и любезно формулиран имейл, който кара един човек, който може да чете и между редовете, да настръхне. За кратко време дори те потапя в дълбоко отчаяние.

 

Опитайте се да се поставите на мястото на един сериозен лекар: Той чува за нещастие, страдание, болка и трябва да признае, че неговото толкова старателно усвоено изкуство, конвенционалната медицина, не може да помогне.

 

Лекарите, не са непременно безчувствени. Те страдат заедно с пациентите. А какво ще стане, ако собствената им професия се окаже... неспособна? Какво бихте направили тогава?

 

Да се върнем към имейла. Дамата е "само на 27 години и не може повече!".

 

Тя разказва за дългогодишни пристъпи на паника, мигрена, повишена нервност при стрес, чревни проблеми, нарушения на съня, пълно изтощение (можела да ходи само около 100 метра), изброява 20 симптома.

 

И това само на 27-годишна възраст. И след това така типичното, така известното изречение: "Лекарите не можаха да ми помогнат".

 

Когато си съпричастен с такъв млад човек, наистина се отчайваш. Наистина ли има такива нещастни хора, обречени на живот в дълбоката дупка? Трябва ли отново да прибягваме до генетиката, до наследствеността? Която в края на краищата не се изразява в нищо друго освен в безпомощност?

 

Не е нужно!

 

Конвенционална медицина прилага всичко възможно. Поставената много диагнози една от които е Метаболитно разтройство.

 

"КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МЕДИЦИНА СЕ ОПИТА ДА СПАСИ ЗДРАВЕТО МИ."

 

В моята практика рядко ще чуете Метаболитно разстройство. Това всъщност е "масивен недостиг на Цинк, Манган, В6, Хром и така нататък....". В превод: Дефицит на незаменими, есенциални вещества. Звучи ли ви познато?

 

Лекарство: Прием на липсващите вещества. Мащабен анализ на кръвта и лечение с мащабно добавяне на лисващите вещества. Наричаме го молекулярна медицина. За пореден път един човек (не професор, не ръководител на изследване, не учебник, а засегнат човек!) описва пътя от тъмнината към светлината. Път, който не може да бъде постигнат от конвенционалната медицина с милиарди евро разходи. Още веднъж, защото това ме кара да се радвам вътрешно

 

  • Години на паника, мигрени, вътрешен смут, чревни проблеми, нарушения на съня, пълно изтощение и сега.

     

  • "Оправих се!"

 

 

Означава: Фармацевтичната медицина е голямата грешка на съвременната епоха.

 

И не забравяте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват