Диагноза РАК и здравият разум!

Не е нужно да сте носител на Нобелова награда, не е нужно да четете Нобелови трудове, за да разберете, че трябва да действате мъдро. Бих искал днес, да ви разкажа историята на 45 годишна жена, с рак на гърдата. Оперирана. За съжаление, тя става свидетел на това как собствената и майка преминава през "безкрайни химиотерапии" и въпреки това умира от рак на гърдата, няколко години по-късно. Предполагам, че това е моментът, в който започва да мисли! Ето защо жената променя живота си веднага след операцията. Начина си на живот. Диетата. Започва да спазва законите на природата и да разбира епигенетиката.

 

Най-вероятно без да е прочела статията за Нобеловата награда за медицина от 2018 година (клик....). Което ясно и недвусмислено доказва връзката между рака и отслабената имунна система.

 

Разбира се, лекарите, поне някои от тях, разбират това. Но те все още не разполагат с инструментите, с практическите указания, за да приведат надеждно и измеримо имунната система в ред.

 

Точно това е отличителната черта на моята практика: ТОВА ЗНАНИЕ.

 

Но да се върнем към младата дама, 45-годишна, със здрав разум. Тя казва:

 

"Имунната ми система сякаш никога не е била в ред - все имах продължителни настинки. Имаше и много други знаци. Веднага след като ми поставиха диагнозата, разбрах, че трябва да променя нещо и да поема контрола върху здравето си. За целта прочетох всичко, което ми попадна в ръцете. Оптимизирах диетата си, намалих стреса и започнах да приемам добавки за укрепване на имунната ми система. Оттогава минаха седем години, раковите клетки вече не могат да бъдат открити. Имунната ми система все още не е съвършена, но работи много добре и надеждно."

 

От този пример научаваме и какво може да означава "намаляване на стреса". Знаете практическите ми съвети: бягания, ежедневна медитация. Дамата се отказва от "много напрегнатата си работа като брокер на ценни книжа". Променя нещата!

 

Между другото, научаваме за активния и успешен контрол на рака. По-точно, борба с раковите стволови клетки (разгледайте трудовете на професор Wiestler, DKFZ ). Тези клетки не се улавят от химиотерапията. Затова винаги трябва да се очакват повторения.

 

Раковите стволови клетки обаче са уловени от много по-силната имунна система. И точно това доказа дамата. Имунна система?! В нейния случай той се наричаше:

 

 

Каква е поуката от тази статия?

 

Здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: д-р Кели Търнър "Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds (Пълна ремисия. Как да победим рака напук на всичко)".

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват