Една щастлива история!

Това са любимите ми писма за четене:

Бих искал да ви благодаря много! От детството си страдам от мигрена поне веднъж седмично, която през последните 40 години дузина лекари се опитваха да лекуват безуспешно. Различните лекарства, предписвани ми през годините, имаха малък ефект, но и забележими странични ефекти.

 

По щастливо стечение на обстоятелствата преди почти две години попаднах на една от Вашите статии, в която посочихте недостига на магнезий като възможна причина за мигрената. След това започнах да приемам редовно магнезиев цитрат и оттогава съм се отървала от мигрената.

 

Статиите и Уебинарите Ви ми помогна да започна нов живот без мигрена и подобри изключително много качеството ми на живот. От Вашите статии успях да получа и други ценни познания, които много помогнаха на мен и на семейството ми. Искам да Ви благодаря от все сърце!“ Край на цитата.

 

Самият аз изпитвам най-голямо щастие, когато мога да помогна на хората за по-добро качество на живот и здраве със сравнително прости средства чрез моите, статии и Уебинари. Радостта е и за двете страни!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват