Как да се справим с Лонг ковид, постковид синдром и страничните ефекти след Ковид ваксина?

„Шипчест“ протеин. Технически термин. Вече го знаете. Среща се в обвивката на Корона вируса. Точно тези протеини се "произвеждат" изкуствено чрез сложната нова ваксинация с мРНК. За да раздразнят организма, така че той да се защити от тях и (надяваме се) по този начин да стане имунен. Принцип на ваксинацията.

 

За съжаление се случва следното: Конфронтацията на организма с протеини от типа "шипчест", води като биогенен стимул до възпалителна реакция, особено в кръвоносните съдове и нервната тъкан.

 

Както знаем Корона вируса води до образуване на кръвни съсиреци, емболии. Корона вируса също така води и до увреждане на нервите, например загуба на обоняние.

 

За съжаление, всичко е много по-драматично. По-долу можете да разберете защо. По-драматични са типичните симптоми на синдрома на хроничната умора, невродегенеративните и автоимунологичните симптоми, които масово влияят на качеството на живот ...

 

Цитат от SPIEGEL 21/21.05.2022 г., стр. 90 (немско списание): "Да загубиш живота си, без да умреш". Драматично описание на 19-годишна ученичка.

 

Възможните диагнози са не само "Корона", но (моля, проучете внимателно):

 

  • Long-COVID-Syndrom

     

  • Post-COVID-Syndrom

     

  • Post-Vakzin-Syndrom (т.е. след ваксинация)

     

  • Vakzine aquired immunodeficiency Syndrome (VAIDS)

 

Нали разбирате, симптомите, предизвикани от „шипчестия“ протеин, могат да се появят както след самото вирусно заболяване, така и след ваксинация. Защо? Разрязахте също, че не става дума за вируса (корона). Говорим за неговата обвивка. А тя наистина е "токсична".

 

  • Може да се измери прекомерна възпалителна реакция, дължаща се на „шипчестия“ протеин: Повишени са TNF-α, IL-1, IL-6, IL-8.

     

  • Възпалението предизвиква масивен оксидативен стрес (свободни радикали).

     

  • Това нарушава и унищожава митохондриите. Резултатът е недостиг на АТФ, т.е. липса на енергия в клетките. Вие усещате това изключително силно!

     

  • Възпалението намалява вътреклетъчното снабдяване с кислород. Налице е дефицит на кислород.

 

 

Всичко това се случва. При много хората. Вие, сте оцелели невредими от корона инфекцията. Дори не сте я забелязали. Как е възможно това?

 

Вирусът, както и „шипчестия“ протеин, имат много лошо въздействие върху някои хора (виж по-горе), върху някои едва забележимо. Това се дължи на количеството специални Протеази (Фурини), които първо трябва да разцепят „шипчестия“ протеин, за да може той да стане инфекциозен. Знаехте ли това?

 

И сега идва смисълът на тази статия: В речта за Нобеловата награда за медицина 2019 година, професор Семенца (Semenza) описва подробно от какво зависи синтезът на фурини, т.е. токсичността, как може да се повлияе на нея.

 

Така, Нобеловата награда за 2019 година ни дава решаващия инструмент за справяне с всички драматични последици от корона инфекция. Според професор Семенца тук става въпрос за четири неща:

 

 

Може би вече се сещате за решението. С други думи, може би разбирате защо някои хора (например аз лично) не изпитват никакъв страх от Корона, Лонг-Ковид и така нататък...

 

Всичко това е известно. Световната катастрофа беше и отново е напълно излишна. Това важи и за такива смъртоносни заболявания като инфаркт или рак.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Ако ви е нужна помощ или насоки, може да се свържете с мен - клик....

 

Източник: OM & Nutrition № 181/2022, F 52.

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват