Какво искате? Чудотворно хапче...!

Силата и издръжливостта са сред основните стълбове на здравето. Все още има хора, които смятат, че спортът е приятно хоби. Това далеч не е така!

 

Силата и издръжливостта са чудодейно хапче. Ако се предлагаха в аптеките, вероятно почти всеки щеше да е готов да похарчи цяло състояние за тях. С увеличаването на силата и издръжливостта се подмладяваваме. Емоционално сте по-уравновесени. Ставате по-ефективни. Болката, целулитът и разширените вени изчезват, черният дроб се подмладява, а имунната система се укрепва.

 

СПОРТЪТ ДОРИ УВЕЛИЧАВА МИСЛОВНИЯ ВИ КАПАЦИТЕТ.

 

За всичко това дори не е необходимо да плащате нищо. Чудодейното хапче, наречено сила и издръжливост, е достъпно безплатно. То е достъпно за всеки по всяко време. Всичко, което трябва да направите, е да положите физически усилия. САМО!

 

  • Обичам да бягам. В моите очи това е един от най-ефективните начини за повишаване на физическата форма. То е може би най-естественото движение. Ние, хората, сме бягали много още от каменната ера. Тогава не сме играли тенис.

     

  • Упражненията за сила и разтягане също са от съществено значение. В каменната ера те са били част от ежедневието. Чрез носене на тежки товари, катерене по дърветата, за да се берат плодове или да се вземат яйца от гнездата на птиците, навеждане, за да се събират гъби или корени. Днес много от нас са хора със заседнал начин на живот, упражненията за сила и разтягане трябва да бъдат интегрирани.

     

  • Една напълно нова перспектива за това, което е може би най-важното откритие в науката за човека. Епигенетика. Доказателството, че можем да включваме и изключваме гените си (Нобелова награда за медицина 2006 г.). И КАК?

     

  • Физическото натоварване действа като епигенетичен превключвател. То е в НАШИТЕ ръце. И изведнъж животът става лесен и прозрачен. Отвъд фармацевтичната медицина: Когато мускулите болят, когато сърцето бие бързо и когато се потим, се включват специални гени. Гени, които предизвикват образуването на нови митохондрии, като по този начин всяка клетка получава повече ЕНЕРГИЯ. Гени, които увеличават производството на определени вещества-пратеници на ИМУННАТА СИСТЕМА, което засилва защитата. Гени, които предизвикват растежа на нови МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ и много други.

 

 

СИЛА и ИЖДРЪЖЛИВОСТ: Двойно чудотворно хапче.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват