Конвенционалната медицина: Безпомощна и отдавна остаряла!

Само допреди няколко години конвенционалната медицина, т.е. хилядите главни лекари и професори, искаха да ни накарат да повярваме, че гените ни са виновни за нашите заболявания. Лош късмет. Няма какво да направите по въпроса. Днес НИЕ знаем, че обратното е вярно: Начина ни на ЖИВОТ решава кои гени са включени и кои са изключени. Всеки може да настрои активността на гените си на здраве.

 

Днес знаем как да се настоим за радост от живота, здраве, енергия. Живеем в прекрасно време. Отвъд медицината. Сухата, отчаяна конвенционална медицина е зад гърба ни. Днес знаем как да променяме активността на гените си. Гени, които водят до здраве. Гени, които дори водят до повече щастие. Гени, които ни дават енергия. Говоря за Епигенетиката. Науката, която изучава как се включват и изключват гените.

 

Правилната диета, физическите упражнения и мислене без стрес (а не фармацевтичните продукти) включват гените, които насърчават здравето, и изключват тези, които причиняват болести. Това знание може да предотврати толкова много страдания. Особено ако се прилага преди появата на хроничните заболявания. Но, това знание също така преобръща много от традиционните медицински схващания. Неизлечимо болните хора стават отново здрави, защото връщат епигенетичните си процеси в естествения им баланс.

 

Тежко болни хора започнаха да ходят пеша, изхвърлят въглехидратите от менюто си, напълват чиниите си със зеленчуци и висококачествено месо, запълват дефицитите на есенциалните вещества и започнаха да мислят по различен начин. Те активираха своите самолечебни сили. Те препрограмираха гените си и използват Епигенетиката ЗА СВОЕТО ИЗЦЕЛЕНИЕ. Всеки може да направи това.

 

Насладете се на днешното знание. Приложете го на практика. Защитете се от хронични заболявания или ги излекувайте.

 

Нали разбрахте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

Ако ви е нужен водач, който да Ви хване за ръката и да Ви преведе в новият сят изпълнен с здраве, щастие от живота и енергия, може да се свържете с мен – КЛИЛ....

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват