Лонг-Ковид. Най-накрая тест!

Късмет за конвенционалната медицина. Разработено в Клиниката на река Изар в Мюнхен. Тест за Long-Covid. Никога не е съществувал преди.

 

Както всички знаете, приблизително 10 - 35 % от пациентите преболедували корона страдат от забележима умора, отпадналост, податливост на инфекции, проблеми с дишането, мозъчна мъгла или влошаване на паметта, дълго време след инфекцията. Просто вече не си струва да се живее!“ - цитат.

 

Конвенционалната медицина до момента беше безпомощна. Тя все още е безпомощна! Тази тема преследва не само мен в практиката ми от десет години под формата на Епщайн-Бар вирус (EBV), или по-скоро след EBV. EBV е особено очевиден при младите спортисти, които не могат да спортуват месеци или дори години след краткотраен "грип", който всъщност е EBV инфекция. При професионалистите тя може да бъде животозастрашаваща.

 

Особено смущаващо: В конвенционалната медицина досега не е имало начин да се потвърди диагнозата Лонг-Ковид. Често изричаните думи: "Не можем да открием нищо нередно при вас..." Разбира се, не може да става дума за ефективно лечение или дори за излекуване.

 

И тук Щастливата медицина от десетилетия е по-напред: Логично, имунната система е "пропукана" от вирусната инфекция, независимо дали става дума за EBV или Корона, и не може да се справи с (вече капсулирания) вирус. Тялото се БОРИ и губи. Ден след ден.

 

Лекарството? Разбира се! Оптимизирана имунна система. Вече знаете как да се ориентирате. КЛИК...

 

Но да се върнем към добрите новини от професор Шмадерер (Schmadere ) от Мюнхенския университет: Неговата изследователска група смята, че една от характеристиките на Covid-19 е промяна в кръвоносните съдове. Вътрешната стена на кръвоносния съд. И стигна до идеята да изследва малките, най-малките вени в тялото, особено лесно видими в задната част на окото. Резултатът е почти сензационен!

 

  • Вените били значително по-тесни при пациентите с Лонг-Ковид в сравнение с контролната група здрави хора.

     

  • Обикновено те се разширяват при "трептяща светлина". Тази реакция била значително намалена при пациентите с Лонг-Ковид. Лесно разпознаваема.

 

Намирам новия тест за толкова приятен, защото е лесен за изпълнение. Отразяването на задната част на окото е нещо обичайно. Дори аз мога да го направя.

 

Няма да повярвате колко полезно е за засегнатия пациент, когато може да му се каже ясно - след офталмоскопия - "Вие страдате от Лонг-Ковид". Сега поне това нещо си има име.

 

Най-лесният начин за започване на лечението, както всички вече сте чували достатъчно често, би бил:

 

  • Перфектната Аминограма (незаменими аминокиселини на горната реферетна граница).

     

  • Достатъчно Витамин D. Концентрация в кръвта 100-120 ng/ml.

     

  • Цинк в количество достатъчно за постигане на 1600 µg/litre концентрация в кръвта.

 

Тук разбира се става въпрос измерване! Прецизно и целенасочено измерване на кръвта. Следва прием на тези есенциални вещества и ПАК ИЗМЕРВАНЕ!

 

Както казах, това е едно начало. Целта е излекуване. Успехът обикновено е поразителен!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: Angiogenesis. 2023 Nov; 26(4):547-563.

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват