Молекулярна медицина

Достатъчно често сте чели в тези новини за щастието, за приятните чувства, за стремежа и успеха. Не се заблуждавайте по този въпрос. Знам какво си мислят някои от вас.

 

Мислите си, че някой говори и пише интересно, съблазнително, но без никакво задължение, по наистина сериозни, важни теми. Теми, за които има хиляди философски книги. Най-различни философски школи. Цели религии, които са се занимавали точно с тази тема. И той си говори така...

 

Не се заблуждавайте. Това, което искам да ви кажа тук с цялата си сериозност е, че животът е... прост. Не е толкова сложен, колкото се опитват да ви кажат всички онези безбройни, неизречени съветници в продължение на хиляди години. Животът е прост. В края на краищата животът е преди всичко химия.

 

Ако се вгледате по-внимателно: Вие сте съставени от атоми. От молекули. От нищо друго. И

ако тези молекули липсват, ако не се подчиняват на определени правила, тогава вие сте това, което сте. Надяваме се, че сте щастливи. Ако не, погрижете се за молекулите си. Не напразно бестселърът на един (почти) Нобелов лауреат се нарича "Молекулите на емоциите" („Die Moleküle der Gefühle" ). Тази жена е запозната! Най-известният имунолог в света.

 

Това, за което говоря тук е МОЛЕКУЛАРНА МЕДИЦИНА. Не конвенционална медицина (моля правете разлика)! Не е психотерапия или философия. Молекулярната медицина означава: ИЗМЕРВАНЕ! Точно. В кръвта ВИ. Тук ние анализираме. Научно. Не гадаем (както правят повечето конвенционални лекари)!

 

Доказателство? Работи. Единственото доказателство, което приемам на този свят. В медицината това означава: Този, който лекува е прав. Това е правилно.

 

Откъде знам, че работи? Защото го правя лично. Нагледно.

 

И ако не ми вярвате, тогава повярвайте на безбройните хора около вас, които са се възползвали точно от този солиден, точен, молекулярен медицински съвет и го живеят. Те пишат писма с обратна връзка, благодарят, радват се, наслаждават се на живота. Когато четете това за първи път, вие не вярвате... Чудеса. Стотици непознати, не могат винаги да казват една и съща лъжа. Тя просто трябва да е вярна.

 

Още веднъж: Новините са за щастието, стремежа, успеха. Здравето? Молекулярна медицина. Основата на Епигенетиката.

Епигенетика, означава, че вие контролирате вашите гени – с вашето хранене, вашето мислене и действия.

 

Надявам се осъзнавате , че здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват