Онкологът и реалността!

Онколозите са интернисти, които са специализирани в третирането на онкологични заболявания. Подчертавам третиране. В длъжностната им характеристика не се споменава за лечение. И така, ако се замислим реално, ще разберем и защо постоянно се увеличават раковите заболявания на тази планета....

 

Реших да Ви разкажа вълнуващата история на един онколог. От Харвардския университет. Проф. д-р В. Гьослинг (W. Gössling). Той самия е бил засегнат, преживял е рака и сега говори много, много ясни, разумни, добре обмислени думи.

 

Разбираемо. Той е преживял реалността. Сега, той е истински експерт по рака.

 

Силно агресивен тумор на лицето. 4% шанс за оцеляване. Потвърдена статистика. Професор Гьослинг казва:

 

  • "В реалния живот има само 0 или 100, смърт или оцеляване."

     

  • "Съсредоточих се изцяло върху шанса за оцеляване."

 

 

Звучи толкова просто. Обширна операция на лицето, химиотерапия, облъчване. С други думи, лечение в съответствие с насоките на конвенционалната медицина. Няколко коментара от проф. д-р Гьослинг по този въпрос:

 

  • "Страничните ефекти от химиотерапията бяха лоши".

 

 

В моите новини можете да прочетете: Химиотерапия без странични ефекти. Гарантирано знание. Гарантирано, защото е преживяно и докладвано. Непознати за онколога. Е ...

 

  • "Облъчването след това беше ужас."

 

 

Същата тема. Не е задължително да бъде. Всичко вече е открито и описано. Ново за конвенционалната медицина. Тя все още не го разбира. В моите новини, хората описват точно обратното на нормалната медицина. Те сами са го изпитали. И почти никой не ги слуша. И почти никой не се вслушва. Човек иска да страда.....

 

И СЕГА ИДВА: Изречението, което чувам от всеки човек с рак: "Когато ракът се върна отново ...". За мен това означава всеки път и отново: Професор Вистлер, ръководител на DKFZ в Хайделберг, е бил прав. Ракът е закотвен в стволовите клетки. Те не могат да бъдат уловени чрез операция, химиотерапия и облъчване. (клик....)

 

НОВОТО НЕЩО: Този път професор Гьослинг преживя нещо ново. Към химиотерапията, той добавя ИМУНТЕРАПИЯ. Смятал, че има добри шансове, защото "чрез генетичните анализи на тумора, ние знаехме, че той е пълен с мутации и произвежда много протеини, които имунната ми система ще разпознае". Така, раковите клетки са били "генетично маркирани" и имунните клетки са могли да разпознаят раковите клетки. Така или иначе, в тумора, който беше опериран отново, "не беше открита нито една ракова клетка, ракът беше изчезнал". Туш. Последваха въпроси и отговори:

 

Въпрос: "Имунната ви система беше победила рака?"

 

Гьослинг: "Да, ракът беше изчезнал безследно и не се е върнал и до днес."

 

Триумфалното осъзнаване на един онколог, обучен от конвенционалната медицина. Осъзнаването, че носителите на Нобелова награда за медицина за 2018/2019 година (клик....) може би все пак са били прави. А именно:

 

Гьослинг: "Предполагам, че МОЯТА имунна система е успяла да убие раковите клетки и точно тя ме освободи от рак."

 

Така, още веднъж: Операция, химиотерапия, облъчване са често, просто удължаване на агонията. Имунотерапията, от друга страна е успешна.

 

Дори и ако тази специална имунна терапия е много изкуствено направена, фармакологично придружена, професор Гьослинг обобщава ПРИНЦИПА.

 

Имунната система

и само имунната система

може да победи рака.

 

Самостоятелно изпитано. Автентично. А ние тук, в България, все още не знаем нищо за Аминограмата (клик....), спорим за правилната занижена доза (изрично) на Витамин D (клик....) и т.н...

 

Наистина ли трябва да чакаме всеки онколог сам да се разболее от рак?

 

Още по темата? Клил....

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: Der SPIEGEL № 20/ 13.05.2023 (немско списание).

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват