Рак на простатата? Просто слушайте!

Ако сте изучавали достатъчно дълго идеята за колективното несъзнаване (C. G. Jung), ще се запознаете с идеята, че всичко, което може да си мислите, вече е било мислено в някакъв момент. Това важи за всички области на живота. Между другото, също и за напълно неразбираемата (според Айнщайн, според Файнман) квантова физика.

 

Това се отнася особено за медицината. Веднъж един млад лекар (Dr. Turner) се заема с докторската си дисертация и интервюира пациенти с рак. А именно пациенти, които са "преживели" рак. Човек може само да се учи.

 

От 54-годишен пациент с рак на простатата. Доказано чрез биопсия и хистология. Той не искаше да се подложи на операция, химиотерапия и лъчетерапия. Това по някога се случва! И казва следното:

 

"Ракът вероятно беше най-доброто нещо, което ми се е случвало. Въпреки че винаги съм спортувал, диетата ми не беше никак добра. Бях много зависим от захарта. За да се преборя с рака, напълно изключих захарта и всичко, което съдържа прекалено много въглехидрати, като картофи, орис и хляб. Вместо това ядях много кисели плодове и зеленчуци и си приготвях смутита с кейл. Все още го правя, но по-рядко, отколкото когато започнах. Раковите клетки са анаеробни, а глюкозата работи за тях като (азотна) совалка. Тя подхранва раковите клетки. Ако спрете тази совалка, ракът няма как да се развие."

 

О, да: Пациентът вече повече от 7 години е без рак. Може да бъде разчетена от PSA.

 

Послепис: Картофите! Отново и отново някои от вас правят опит умишлено (умишлено!) да размият, отслабят фиксираните правила. Картофите не са толкова лоши... Добре. Ако не ми вярвате, можете сами да проверите. Просто измерете кръвната си захар след като се яли картофи! Или пък прочетете голямото проучване, публикувано през 2006 г. в САЩ, което показва значителна връзка между консумацията на картофи и диабета (Am. J. Clin. Nutr.: 83 (2): 284).

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват