Витамин D и Диагноза Рак. Предварително програмиран неуспех!

Моля, страдайте с мен. Душевно. Първите три кратки изречения. Констатации. Зад тях, за съжаление стои живот или смърт. Момент: ВАШИЯТ ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ. Свързани с един хормон, който много бавно се разбира от конвенционалната медицината - Витамин D. Простичко и разбираемо:

 

 • Пише ми човек с рак. Лекарска прогноза: Нелечим. Той забелязва, за съжаление твърде късно, че семейният му лекар е измерил ниво на Витамин D от 6 ng/ml (с думи: шест).

   

 • Спомняте ли си? Здравословно днес означава 40 - 80 ng/ml. Идеално (при автоимунните заболявания) е 100 - 120 ng/ml.

   

 • Нека ви припомня за DKFZ (Немски център за изследване на рака). Един от най-висшите органи за борба с рака в Европа. Те описват четирикратно увеличение на смъртността от рак именно при това ниско ниво на Витамин D. Вероятността да умрете от рак при това ниско ниво на Витамин D е четири пъти по-голяма. Това твърди DKFZ Хайделберг. Младият мъж изглежда е имал наистина лош късмет.

   

 • И тогава идва конвенционалната медицина. „Науката“. Проф. д-р Йорг Райхрат (Jörg Reichrath), Университет Саарланд. Той казва (цитирам): "Витамин D се е превърнал в център на онкологичните изследвания".

 

Той е прав, превръща се във фокус на вниманието. За изследвания. Мисля си: За природата, за еволюцията слънчевата светлина винаги е била във фокуса на вниманието, нали? Била е от съществено значение не само за появата на човечеството, но и за нашето здраве. А слънчевата светлина определено можете да преведете като Витамин D. Много добре:

 

 • Професор Райхрат вече е доказал, че има пряка връзка между "добрия статус на Витамин D и благоприятния клиничен ход" при малигнен меланом. При по-високо съдържание на Витамин D общата преживяемост е била по-висока. Заслужава да се отбележа!

 

СЕГА ИДВА: Професор Райхрат планира по-обширно двойно сляпо рандомизирано проучване, което вече е в процес на изготвяне. Той иска да проучи

 

"ефекта от приема на Витамин D върху смъртността по всички причини и специфичната за меланома смъртност". Важно. Напълно съм съгласен с него по този въпрос. САМО ДЕТО:

 

В проучването той тества таблетка с 1000 I.U. Витамин D дневно.

 

Отново, това е изследване на плацебо спрямо 1000 I.U. Витамин D. Знаете ли какво? Това изследване е обречено на неуспех от самото начало. И всички знаем точно защо: ДОЗИРОВКАТА Е НЕПРАВИЛНА.

 

 • Първо трябва да повишите нивото на Витамин D. В серума. До оптимално ниво. Това се прави със 100 000 I.U. дневно в продължение на няколко дни.

   

 • По този начин серумното ниво се повишава с 10 ng/ml дневно.

 

А след това поддържащата доза е минимум 7000 I.U., така че серумното ниво (измервано стотици пъти в моята практика) да остане възможно най-постоянно оптимално. Лично аз се нуждая от 10 000 I.U. дневно.

 

И не само 1000 I.U. (!!!)!

 

Става дума за рак. Става дума за смърт. Става дума за безкрайно страдание. Става дума за един от най-опасните тумори, които познаваме - злокачествения меланом. И тук се правят изследвания, които изобщо не могат да бъдат смислени.

 

Виждате ли: Такива мисловни вериги имам всеки ден, докато чета. И, не ми е нужно медицинско образование за да разбера и проумея каква е ИСТИНАТА!

 

И сега накрая, до всички хора с ДИАГНОЗА РАК:

 

Какво е нивото ВИ на Витамин D в кръвта (!!!)? И по колко Витамин D приемате на ден (!!!)?

 

Качествен, произведен в Германия Витамин D може да намерите тук:

 

 

 

Още по темата за Витамин D – клик....

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват