За рисковете и страничните ефекти?!

Ако собствените клетки на организма са принудени да произвеждат чужди протеини чрез инжектиране на генетична РНК, имунната система на организма постоянно ще се бори срещу чуждия протеин. Това е така, защото имунната система, която се е развивала в продължение на милиони години, е създадена именно за борба с всичко чуждо за организма. Без значение дали става въпрос за враждебни вируси, бактерии или ракови клетки. Но, ако след генетична модификация клетките, непрестанно се борят с чужд за организма протеин, обърканата имунна система е по-малко способна да изпълнява основните си задачи. Това означава, че ставате по-податливи на инфекции, автоимунни заболявания и дори рак!

Всеки човек развива ракови клетки по няколко пъти на ден. Това е нормално. За щастие, обикновено не ги забелязваме, защото имунната система се бори с тях ефективно. При условие че разполага с пълна мощност и не се бори безсмислено срещу чужди за организма протеини. Това отваря фланговете и ни прави уязвими!

Не вярва на научните изследвания, основани на манипулирани доказателства, лично аз забелязвам поразително увеличение на случаите на рак както в моята практика, така и сред моите познати. Млади момичета се разболяват от рак на гърдата и то под 20 години. Нормално туморите се развиват в по-напреднала възраст и често вече са се разпространили, когато са диагностицират.

Дори и ако корумпираните политици и съмишлениците ми, сега представят изследвания, които отхвърлят връзката с генетичната модификация, аз лично не бих им се доверила. Твърде често през последните години ни лъжат в името на инструментализираната наука. Например за защитата от заразяване. И ето, че отново се повтаря. Този път обаче се предполага, че новата спринцовка наистина предпазва от заразяване.

Фармацевтичните камари очакват нова масирана кампания за ваксиниране. А, кого би трябвало да може човек да попита неутрално за рисковете и страничните ефекти? Акредитираните учени, които са лоялни към системата?! Мога само да посъветвам всеки да се информира изчерпателно, преди да си опресни страничните ефекти (!!!).

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

И само компетентната имунна система, а не инжекцията може да ВИ предпази от вируса!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват