Защита от рак! Какво трябва да знаем?

Неотдавна една амбициозна медицинска сестра ми каза, че не иска да продължава да върши работата си по този начин. Защото в нейното онкологично отделение едно и също нещо се повтаря отново и отново: Пациентите идват за химиотерапия и се изписват след това. Малко по-късно те се връщат поради някаква инфекция, например пневмония. След прием на антибиотици те отново се изписват. След това се връщат, защото не могат да ядат повече. И тогава краят така или иначе е предвидим.

 

Този вид медицина не е приятна, особено когато се сблъсквате с нея ден след ден. Изводът е, че медицинската сестра повтаря цитат на американския онколог Алън Грийнбърг (Allen Greenberg). Неговите собствени думи са:

 

"Почти всички лекарства са токсични и са предназначени само за лечение на симптоми, а не за излекуване. Повечето хирургични процедури са ненужни. Накратко, нашата официална медицинска система е безнадеждно неспособна и/или корумпирана. Лечението на рака и дегенеративните заболявания е национален скандал. Колкото по-скоро научите и осъзнаете това, толкова по-добре ще ви се получи."

 

Грийнбърг се застъпва за превенция и предимно растителна диета. Аз мога да добавя всекидневни физически упражнения и диета без захар, диета с ниско съдържание на въглехидрати. Ако ви е нужна повече информация и насоки, може да се свържете с мен като кликнете тук....

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват