Аргинин на практика!

В този свят се претендира за много неща. Важен е личният Ви опит.

 

Аргининът произвежда NO в тялото Ви. Азотен оксид. Веществото, което разширява кръвоносните съдове. Затова си помислих, първо, "Наистина?" и второ, "Какво означава това за мен?" Отговаряте и на двата въпроса в имейл до мен. Цитат:

 

„Повишаването на производителността при бягане вече е ясно забележимо след приема на 6 g Аргинин. Наклоните са по-лесни, периферната умора на мускулите на краката вече не е толкова изразена и мога да бягам със същото темпо с по-нисък пулс. Много приятно!“

 

Пишете ми. И сте толкова развълнувани, че сега искате да увеличите дозата Аргинин от 6 g на 12 g.

 

Това, което много от вас дори не осъзнават: Участвате в чудо. Чудото се нарича Щастлива медицина.

 

Това, което е описано тук, не съществува в света на спортистите. Те вярват в обучението и тренировката. За да се постигнат гореописаните ефекти, трябва да се тренира. Ежедневно. Трудно. По-дълго. Още по-трудно. Или естествено... допинг.

 

Щастливата медицина е естествен допинг. Медицината на радостта е физиологично знание. С тях можете с лекота да издигнете собственото си тяло - и разбира се, ума си - до ново ниво на ефективност.

 

От мравка до орел. Разбирате идеята. На спортистите ще им е нужно още време за да проумеят как функционира човешкото тяло!

 

Аз всеки де приемам 6-12 грама Аргинин forever young Power – клик…

И бягам с лекота!

 

Още по темата за мравката и орела:

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата ве във вашите ръце!

 

Поздрави 😊

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват