ВАЖНО!

Съществуват клетки, които се формират само веднъж в живота ни. Така, че те трябва да издържат 80-100 години. А именно клетките на сърдечния мускул, мозъчните клетки, нервните клетки и дори мускулните клетки. Горките те!

 

Природата е състрадателна. Тя не иска сърцето ви да ръждясва в продължение на 80 години. Или дори мозъкът ви..., въпреки, че гледате всяка ден турски сериали ....

 

В течение на живота ви тези клетки обменят старите протеини с нови протеини. Вътрешностите. Електроцентралите. 10 000 пъти. 10 000 пъти през целия ви живот. 100 пъти всяка година.

 

Не мислите ли, че това е сензационно? Подновяване на всеки 3 дни? Ако се замислите за това, отсега нататък остава да направите само едно нещо: Осигурете на организма навременна, винаги и достатъчна доза от тези обменни протеини. Аминокиселини. Ежедневно.

 

Много от вас не го правят. Както знаете, аз измервам това. Аминограма. И аз виждам постоянно катастрофална Аминограма. Защото тези протеини са толкова важни?

 

Там, където липсва нещо, тялото не може да се възстанови. Резултат: Ръжда, Болести, Рак.

 

Но все повече от вас го правят. Моите комплименти! Протеините (клик....) или още по-добре, Течните аминокиселини (клик....) стават все по-важни за много от вас. Усмихвам се и се радвам заедно с вас.

 

Знаете ли, че отскоро съществува дори „Биология на Протеините“? НОВО! Досега медицината систематично подценяваше аминокиселините! Време е да се сложи карай на това невежество!

 

Всеки от вас, който изведнъж отново си е върнал желанието за живот, знае това. Допаминът се яде! Всеки от вас, който буквално е изял депресията си, знае, че ... Протеините наистина означават щастие в живота!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Още по темата?

 

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват