Ваксинация?!

 

Можете да се досетите какво мисля за ваксинацията. Никога няма да го изразя директно и ясно. От уважение. За другото мнение.

 

От уважение и към всички онези, които доверявайки се на съвременните медицински познания, ваксинират себе си или децата си.

 

Знам едно: Дивите елени, дивите сърни не са ваксинирани. И те все още са живи. Забавно. И те не се разболяват. Забавно.

 

Тяхната тайна е компетентната имунна система. Което или имате, или нямате. Ако нямате такава, трябва да се ваксинирате. Проблемът в тази история е, че точно тогава ваксинацията може да се обърка. Точно защото имунната система е некомпетентна. Както виждате, това е балансиране на ръба на пропастта.

 

За тези мисли са виновни няколко събития:

 

  1. Майката с детето, което е 90% глухо и с двете уши. Практически глух. След ваксинация. Вчера вечерта тя ми разказа как тя, майката, е била принудена, принудена с най-силни медицински убеждения, да ваксинира детето против волята си. Тук става въпрос за ваксина против Корона вирус!

 

  1. Историята на моят син Тони. История, която започва непосредствено след първата ваксина в родилни дом. История, която продължава и до днес, защото Тони е аутист и с забавено развитие. Повечето знаете, коя е първата ваксина в родилния дом!

 

  1. Историите на много родители, които се свързват с мен и търсят помощ. Странното е, че историите се повтарят и винаги започват с ваксина. Дали първата, втората, питат или 47-та ваксина, историите са едни и много трагични!

 

Спомняте ли си? Барабанният огън, който се изсипа върху българското население? Корона вирус? Ваксиниране на всяка цена? На първо място медиите. А зад тях експертите?

 

Всички видяхме в телевизионните предавания огромните икономически интереси, които стоят зад този изкуствено подклаждан страх.

 

Възхищавам се на всеки лекар, който е останал непоколебим тук. Не се ваксинира. Вместо това те обучават хората на здравословен начин на живот, на силна имунна система. Това е и моята цел. Да накарам хората да се замислят. Да ги науча как да направят имунната си система компетентна.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави 😊

Георги Терзиев

1 коментар

  • Ваксините с живи вируси причиняват имунитет по “лъжлив път” ,т.е. прекъсвайки развитието на заболяването. Голямата защитна система в този случай не бива задействана и не се тренира. Като следствие се получава частичен имунитет,който в последствие се свързва с нетипично проявяване на вирусно заболяване. Даже много години след ваксинирането ние можем да тестваме ваксинационен материал чрез нозоди на точките на миокарда,перикарда и ендокарда. Това натоварване на организма е сравнимо с натоварването в следствие на огнищна интоксикация. Вирусните натоварвания заедно с огнищата на заболяванията имат дългосрочно въздействие върху меридианите на Съдовете,Алергиите и Ендокринната система. Така стигаме до извода, че ваксините увеличават алергичното натоварване на организма. Заради присъствието на ваксинационен материал е възможна тревожна , сериозна сенсибилизация на организма.

    Д-р Макавеев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват