Вирусите могат да умрат от глад!

Съвсем ново! Университет Дуисбург - Есен. Професор Шлаак (Schlaak) открива съвсем нов, гениален метод за унищожаване на вирусите. И този метод е много прост.

 

Предполагаемото просто нещо вече предизвиква подозрения. Вероятно е лесно да се предотврати увреждането от радиоактивното лъчение, лъчетерапия при рак с помощта на Токотриеноли или Глутатион (Силата на витамините!). Подозрително! Твърде просто! Такъв е и случаят тук.

 

Вирусните инфекции наистина са едно от най-големите предизвикателства в медицината - независимо дали става въпрос за вирусите на Хепатит С, Зика, Ебола или най-актуалният - Corona. Тези паразити (от човешка гледна точка: гадове) нямат основни метаболитни пътища и не могат да се възпроизвеждат самостоятелно. Те просто не могат да го правят!

 

За да могат изобщо да се разпространят в тялото ви, те превземат метаболитния механизъм на заразения гостоприемник, т.е. вашия.

 

В Йерусалимския университет професор Яков (Yaakow) идентифицира серия от генетични превключватели (епигеном), които влияят върху метаболитния отговор на човешкия организъм към инфекция с вируса на хепатит С. Активирани гени контролират метаболизма на захарта и на мазнините.

 

 

СЕГА ИДВА НАЙ-ВАЖНОТО: Някои от новоактивираните метаболитни пътища са полезни за вирусите, те ускоряват размножаването им. Други са изненадващо антивирусни, те прекъсват жизнения цикъл на вирусите.

 

С други думи, клетките активирани от вируса, могат да блокират размножаването на тези вируси чрез гени, като им отнемат достъпа до важни градивни елементи.

 

И сега всичко става много просто!

 

Професор Шлаак успява да докаже, че

 

  • Блокирането на метаболизма на захарта е вредно за вируса.

  • Блокирането на мастния метаболизъм, увеличава скоростта на размножаване на вируса.

 

Вече е наблюдавано и при хора! Можете ли да го преведете? Означава на прост език:

 

  • Без захар вирусите не могат да се възпроизвеждат.

  • Без мазнини (изгаряне) вирусите растат като луди.

 

Накратко: ако искате да предотвратите разпространението на вируси (в собственото си тяло), тогава МЕТАБОЛИЗМА НА ЗАХАРТА НА НУЛА, МЕТАБОЛИЗМА НА МАЗНИНИТЕ НА 100%.

 

Може би сте го чували и преди? Може би за пореден път не вземате нещо жизненоважно на сериозно? Може би днес е 82-ият шанс да схванете нещо важно?

 

А след това, важното е да го направите! Действие!

Послепис: Разбирате, че 99 % от починалите от вируса "Корона" са имали тежки предишни заболявания (високо кръвно налягане, инфаркт, диабет, бъбречна недостатъчност, рак), по-голямата част от които могат да се припишат на затлъстяването. Затлъстяването от своя страна означава: твърде много въглехидрати. Наистина ли човечеството никога няма да се събуди?!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: Nature Chemical Biology, 2016; doi: 10.1038/nchembio.2193

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват