Дилема? Химиотерапия!

Химиотерапията убива раковите клетки. Това е добре. За съжаление убива и здравите клетки. Това е лошо! Това се нарича страничен ефект. Започва с косопад, продължава с отворени кървящи рани в устата – поразява лигавицата и може да доведе до смърт. Защото, химиотерапията засяга много силно имунната система. Ето защо белите кръвни тела се проверяват много внимателно и постоянно по време на химиотерапията. Тяхното количество намалява драстично.

 

Една дилема. Защото ракът също води до смърт.

 

Дилема? Трябва ли да бъде? Аз наричам това дупка в знанието!

 

През 2008 година професор Лонго от университета в Лос Анджелис, направи блестящ опит. Първо с мишки:

 

Той дава на мишки високо дозирана химиотерапията. Половината от мишките умират, останалите имат много сериозни поражения. Здравословното им състояние е много тежко.

 

След това професор Лонго, повтаря експеримента с мишки, които не са хранени два дена. Два дена глад! Те получават същата висока доза химиотерапията като предните. Резултата: Всички оцеляват, почти невредими!

 

Гениално. Един брилянтен, революционен експеримент. Известен ли е в българските болници? Не! Нещо подобно вече е доказано и при хората, при мозъчните клетки.

Когато спрем доставката на глюкоза в мозъка, мозъчните клетки са по-добре защитени от ефектите на химиотерапията.

 

Същия ефект се постига, ако просто премахнем захарта от храната на мишките, храним ги с протеин и мазнини. Същия резултат постигаме и при хората.

 

Спомняте ли си доктор Кои и неговото сензационно откритие на ензима TKTL (статията: Гладуване срещу рак" от 28.05.21г.). Сега малко по-различно, но със същия резултат. С избягването на въглехидратите, човек би могъл да помогне на всички пациенти, които са на химиотерапията. Практикува ли се в българските болници? Познато ли е на българските професори, доценти, доктори по онкология? Не!

 

Моля разгледайте снимка по долу, която показва сухото тегло на човешкото тяло след като е премахната водата (снимката е от университетски учебник по биология). Човешкото тяло се състои от протеини и мазнини. На практика всичко друго, но не от въглехидрати. Ако гладувате два дни, челият запас от въглехидрати се изчерпва. Те свършват! Но разбира се все още има достатъчно аминокиселини и мазнини.

 

Всяко лечение е самолечение. Всеки човек победил рака, го е направил сам. Здравето е лична отговорност, не на докторите. Запомнете това! И ако разберете тези три изречения, вече сте победили рака! Остава само да го приложите.

 

И не забравяте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

https://zavinagizdrav.bg/

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват