Добри оценки в училище само след 3 часа!

Имате ли деца? На критична възраст, около 11 години? Чиито "постижения в училище са много незадоволителни", чиито оценки стават все по-лоши и по-лоши? Тогава имате късмет. Професорите също имат такива деца. И търсят решения. Така се стигна до следното проучване:

 

Учени от университета в Нюкасъл изследват 81 деца на възраст около 11 години. В изрично рандомизирано, двойно сляпо, плацебо-контролирано проучване. С други думи, изключително научно.

 

Те давали на децата смес от витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини (Мултивитамини forever young Vitamineral 32 – КЛИК...). И след това изследвали когнитивните характеристики, т.е. работата на мозъка след 1 час, след 3 часа и след 12 седмици.

 

"Това, което ни изненада най-много, беше, че вниманието към задачата се подобри само 3 часа след приема."

 

Професор Дейвид Кенеди (David Kennedy) отбелязва, че това е първото наблюдение на остри психични ефекти от витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини при хора. Мога само да се усмихна на това. Имам три деца. Осъзнах това много преди да прочета това проучване. Само, че аз винаги съм смятал, че не е нужно да се говори за неща, които са очевидни.

 

Заключение: Ако детето ви очевидно не се справя в училище, моля не мислете, че вината е негова! Не вярвайте на учители и не приемайте репликата „то е глупаво“! Вместо това се придържайте към биологичните факти. Когато липсват есенциални вещества, тялото и мозъкът просто функционират по-зле.

 

Това проучване всъщност е първото научно доказателство за 3-часовия светкавичен ефект. Аз лично изпитах тази сила на витамините, когато се върнах на 30 годишна възраст отново в училище. И завърших изключително успешно второ средно специално образование и то в чужда държава!

 

Подарете на вашето дете нещо специално, нещо от което то има нужда и то ще ви се отплати с безброй ШЕСТИЦИ!

 

 

И не забравяйте, здравето на вашите деца е ВАША ОТГОВОРНОСТ и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват