Желание за деца!

Желанието да имаме деца. Емоционално натоварена тема. Това е ясно на всеки, който се замисли за няколко секунди върху вълненията на една млада двойка.

 

Все по-често се срещам двойки, които искат да имат деца. Разбира се, те отдавна са посещавали специалисти и специални клиники. Също толкова естествено без успех. Тогава защо се свързват с мен?

 

Защото моите виждане за човешките същества е много просто и според мен много разумно: ние сме изградени от молекули. Това е всичко. Ако молекулите са правилни, то и човекът функционира правилно. Смело твърдение. Но това е в основата на всички хиляди така наречени "чудодейни лечения".

 

И точно на това се надяват младите двойки. Но в днешната новина „Желание за деца„ има едно гениално изречение. И бих искал да го споделя с вас. Защото то може незабавно и драматично да преобърне живота ви и да го промени към по-добро. Присъдата на щастлива млада дама гласи:

 

НЯМА ЖИВОТ БЕЗ ПРОТЕИНИ!

 

Но следва едно след друго: “Една година неуспешни опити. След това клиника за безплодие. Първоначалните стойности са очевидно идеални.

 

  • Дадоха ми хормони. Тялото реагира незабавно с киста на яйчника.

  • След това клиниката настоява за изкуствено оплождане. Неуспешно!

  • След това се свързах с Георги и разговарях с него за анализ на кръвта.

  • И ето, че се оказа, че има изключителен недостиг на почти всички незаменими аминокиселини".

 

Знаете ли какво казва сега ? Казва: "Нищо чудно, че не става... без протеини не е възможен живот".

 

Още веднъж: Не специалистите в клиниката по репродуктивна медицина, не специалисти, професори, а аз. Един нормален човек, осъзнал как работят законите на природата. И какво се случи:

 

  • 6 месеца висока доза аминокиселини, богата на протеини храна.

  • Аминограмата показва "доста голямо подобрение" и ...

 

ТЯ БЪРЗО ЗАБРЕМЕНЯВА

 

И сега, наистина можете да усетите щастието, буквално:

 

"Дори сега... Не мога да повярвам на късмета си! Лекарите в клиниката по репродуктивна медицина също нямаха думи за факта, че съм успяла без съвременната медицина (уау!), а с помощта на "нормални средства"."

 

Не е съвсем маловажно: "Акушерката ми всеки път казва, че рядко е виждала толкова здрава бременна жена през последния триместър (слушам тялото си и не позволявам на никого да ме спира да правя упражнения)".

 

Колко много истина има в последното изречение! Така ,че в животът спорта, движението е много важно, но основата, фундаментът на живота е протеинът:

 

"НЯМА ЖИВОТ БЕЗ ПРОТЕИНИ"

 

Аминограмата, която първоначално се основава на 8 незаменими аминокиселини (затова има Amino8 - кликни), а след това е доразвито с допълнителни 3 полунезаменими аминокиселини (затова има Amino11), според мен е едновременно благословия и късмет.

 

Между другото, и за мен лично.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват