Захарта в кръвта!

Вярно е, че агресивните ракови клетки консумират 31 пъти повече захар от нормалните телесни клетки. Вярно е, че агресивните ракови клетки са изключително зависими от доставката на захар. Затова моят съвет е: Всички хора с диагноза РАК да избягват захарта и бързите въглехидрати ... Но също е вярно, че никога, никога не можем да намалим нивото на захарта на нула. Ако това се случи умираме!

 

Всъщност, дори и ако не ядете захар или въглехидрати тялото поддържа минимални нива на кръвна захар, около 70 – 110 mg / %. Това се нарича кръвна захар на гладно.

 

Ако не ядете захар, тялото си я прави. Дълбока тайна, малко разбрана! Зад това стои биохимичния факт:

 

Човек трябва да яде НУЛА (0) грама въглехидрати! Не е нужно! Не се умира без консумация на въглехидрати! (пробвал съм го лично, работи, тялото си знае работата!!!)

Тялото произвежда необходимия минимум който му е нужен. От протеин, от аминокиселини!

 

След този предговор, моля разгледайте приложената диаграма по–долу. А именно зелената крива етикетирана с

 

ГЛЮКОНЕОГЕНЕЗА (GLUKONEOGENESE).

 

Тя ви показва какво се случва когато преминете в кетоза. Когато напълно спрете да консумирате въглехидрати. Глюконеогенезата е процес при който организма сам произвежда захар. Както е описано по–горе, решаващия момент е:

 

КОЛКО???

 

 

От диаграмата можем да прочетем около 4 грама на час. Те постоянно се изразходват (от червените кръвни клетки, от нервната система).

 

И сега нека да направим сравнение с точката в горния ляв край на диаграмата: след консумация (Nahrung) на въглехидрати тялото изразходва 40 грама захар на час. 10 пъти повече! Точно това искам да ви стане ясно: Когато се храните кетогено, количеството на захар което изразходва тялото е 10 пъти по малко! 10 пъти по малко храна за раковите клетки! О?!

 

Раковите клетки трябва да оцеляват само с тези 10% захар. Те са победени, отслабени. Когато се храните кетогенно, те гладуват!

 

Можете ли да си представите? Как раковите клетки гладуват, изтъняват и оредяват, тихо хленчат и се гърчат от глад ... !? На моя език означава: те стават уязвими!

 

Сега разбирате защо професор Лонго ( Статията: Гладуване срещу рак!) успя да покаже, че в това гладно състояние, раковите клетки изведнъж стават чувствителни и реагират много по–добре на химиотерапията.

 

И разбира се могат да се предприемат и други алтернативни методи, като например инфузия на Витамин С ( Статията: Нобелова награда 2019 и витамин С! ).

 

ТАКА: Дори и в кетоза, агресивните ракови клетки не умират от глад. Поне не всички. Някой от тях ще оцелеят. Но вкарате ли допълнителни мерки (инфузия с Витамин С) , те нямат никакъв шанс! Има безброй доказателства!

 

И не забравяйте, силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: OM & Ernährung 2019/ Nr. 167 (немско научно списание).

 

Захарта в кръвта

Превод на графиката:

Графика 3

Петте стъпки на метаболизма, когато не се поемат повече въглехидрати:

  1. В рамките на един час се изразходва глюкозата от последното хранене.

  2. Следва изпразването на запасите от глюкозата.

  3. Следва активирането на процеса Глюконеогенеза.

  4. Тялото започва да произвежда кетонни тела и да ги използва за енергия.

  5. Кетонните тела се превръщат в основния източник за енергия за тялото.

 

Stunden – Час

Tag – Ден

Nahrung – Храная

Glukoneogenese Глюконеогенеза

Glukoseverbrauch Консумация на глюкоза

ß-Hydroxybutyrat β-хидроксибутират (кетонно тяло)

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват