Защита срещу Корона вирус – Основата!

Основата на всяко здраве, основата на компетентната имунна система са молекулите. Разбирането как работи нашето тяло, ни издига над изпитанията и трудностите на конвенционалната медицина, над нелогичната практиката в момента.

 

Аз също бях затворник на този абсурд. Това изиска от мен фундаментално връщане към биохимичните факти.

 

Тоест молекулите. Които не само описват "костта" или "мускула", но и ... но и нещо като ума. Може би сте чували за книгата "Молекули на емоциите"(„Moleküle der Gefühle“). Разбира се, става дума за невротрансмитерите - вещества, които изпращат съобщения в мозъка.

 

Това означава, че ако наречем молекулярната медицина основна медицина, сме на сигурна и стабилна основа. Не е необходимо да се излагаме на опасностите на фармацевтичната медицина. С всичките му "може" или "трябва", с всичките му странични ефекти, които съществуват от самото начало.

 

Фармацевтичната медицина отдавна е изхвърлила на боклука най-свещената поговорка за лекаря, а именно: "Primum nil nocere", т.е.: "Преди всичко не вреди".

 

Прочетете листовките на Вашите таблетки!

 

Основата. Нека преминем към най-важната грижа на човечеството в момента - пандемията от Корона вирус. Не можем да накараме вируса да изчезне. И няма значение откъде е дошло, къде е възникнало. Единственото, което има значение, е следното:

 

  • Всички от нас ще се заразят,

  • но само някои ще се разболеят.

 

 

И това решение се взема от имунната ни система. Достатъчно силна ли е? Или не. Всички знаете тези основни съображения.

 

Тъй като човешкото същество, а следователно и имунната система, се състои от молекули, въпросът е кои от тях са важни, решаващи. Току-що намерих хубава, ясна снимка на това. Ето защо тази новина. Мога ли?

 

 

Превод: Микронутриенти и имунната система

Витамин С, Витамин А, Селен – Подсилват имунната система, Увеличава производство Анти тела.

Витамин Д – Подсилва имунната система, Увеличава Противомикробен пептид, Намаля ACE-2, Намаля възпаленията (CRP, TNF-a), Намаля Лимфоцитите, Цитокинова буря.

Витамин А – Подкрепя защитата на белите дробове (Мукус).

Селен/Витамин С – Намаля оксидативния стрес (повишава Глутатиона – оксидаза, намаля свободните радикали), Намаля Цитокинова буря.

Витамин Д/Селен/Омега 3 – Намалява възпалението и разрастването на възпалението.

Омега-3-Мастна киселина – Намалява размножението на вирусите (Защита тип D1).

Цинк – директно антивирусно действие, намалява навлизането на вирусите през устата и носа, Производство на защитни клетки (Т-Клетки) в функция на Tимусната жлеза.

Снимка 2: Микронутриентите са много важни за НАШАТА имунна система

 

Дължим тази ясна компилация на Уве Грьобер (Uwe Gröber) и проф.Холик (Holick).

 

МИКРОНУТРИЕНТИТЕ са описан тук.

 

Разбира се, има и МАКРОНУТРИЕНТИ. Още по-просто. Това са протеини, т.е. аминокиселини.

Измервани и изобразявани в

 

АМИНОГРАМА!

 

И ето ви доста пълно описание на ОСНОВАТА, на имунната система, която може да се справи с всеки вирус (изрично: с всеки вирус!).

 

Послепис: Не е ли смешно? Как конвенционалната медицина, ужасена от Корона вируса бавно се събужда? В момента четат навсякъде за "чудодейния Витамин D". Сякаш има ЕДНО - ЕДИНСТВЕНО чудотворно вещество... Но все пак. Корона вирус събужда, дори заспалата конвенционална медицина.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: Patientenratgeber „Corona, Influenza & Co.“ Gröber/Holick, ISBN 978-3-8047-4196-6

На разположение в много германски лекарски кабинети. А в българските лекарски кабинети? Е, ще трябва да почакаме малко :)

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват