Изцелението е възможно!

По принцип. Възможно е да има няколко, много малки изключения...., при които е възможно само облекчение.

Изцелението е възможно. Зад това се крие нова, напълно нова философия на медицината. А именно изцеление, помощ, а не просто "потискане на симптоми". Можете също така да казвате "Щастлива медицина" вместо "Заплашителна медицина". Или по-сериозно: "Епигенетика вместо конвенционална медицина вместо фармацевтична медицина".

Защо е цялата тази смяна на думи? Защото изцелението е преди всичко вътрешно убеждение. И това трябва първо да се зароди, да узрее, да се развие. Убеденостa, сигурностa.

Така, както бавно се разви в мен лично през 8-те години на ежедневно занимание с темата "медицина". Тази увереност, тази сигурност.


Позволете ми да цитирам (НОВОТО!) вече отпечатано състояние на нещата от "Journal für Nutritivmedizin" № 2, септември 2021 г., страница 3 (немско списание).


"След изкаран Ковид, "възстановяването" невинаги може да се приравни към "без симптоми". Пост-COVID като ново предизвикателство за нашето общество засяга около десет процента от хората, които се разболяват от Коронавирус.
Предложенията за терапия са рядкост, клиничната картина все още не е достатъчно изяснена; резултатът е скромна рехабилитация.


Необходими са нови терапевтични подходи, които да осигурят на засегнатите перспективата за възможно най-бързо възстановяване. Огромната област на Молекулярната медицина в частност показва първите успехи в лечението на симптомите на Пост-Ковид и предлага на лекарите и терапевтите ефективни начини за ускоряване на процеса на регенерация на пациента".

Край на цитата. Тук се имат предвид такива мистериозни вещества като Витамин D или Цинк.... те биха били такъв "нов терапевтичен подход...." вместо кортизон и/или имуносупресори и т.н.

Знанието отдавна е на лице.

И се надяваме да разберете, че глобалният фонд от знания в областта на медицината е оставил конвенционалната медицина далеч назад. Глобалният фонд от знания ни казва днес:

  • "Изцерението може да бъде само и единствено самолечение на тялото. Разбира се, първо трябва да му се даде възможност за това, т.е. по-специално да се оптимизират кръвните стойности."


Всяка (!) оценка на вашия лабораторен анализ започва с това изречение (цитат). Кръвни стойности. Нека избера три термина от това централно изречение, което е в основата на всяко предполагаемо чудодейно лечение:

  • "ВЪЗМОЖНОСТ". Няма такова нещо като "самолечение от само себе си". Например, като лежите в леглото в продължение на 6 седмици. Това помага от време на време, тялото вече ви разбира, но.... ако липсва Витамин D, множествената склероза винаги ще прогресира. Няма лечение. Или не се движите: Как мозъчната тъкан, която е загинала след инсулт, трябва да се регенерира и да възстанови свежа, млада невронна мрежа? Новата неврона мрежа се изгражда с движение и с повече кислород в мозъка. Знаете.

 

  • " ОПТИМИЗИРАНЕ": Това означава, че трябва да поддържате нивото на кръвта си в норма. Знаете. Опитвате се. Но оптимизацията означава много, много повече. Разбира се, научих това от собствените си експерименти и от опита на моята умна съпруга: оптималните стойности на кръвното са далеч над така наречената "норма", отпечатана на лабораторните ви листове. Как мислите, какво е оптималното ниво на Триптофан?

  • "ПО-СПЕЦИАЛНО". Оптималните нива в кръвта са първата стъпка. Това е само основата. Задължително условие за здраве. Разбира се, това е последвано от генетично правилен живот, т.е. ежедневни физически упражнения, ежедневна интензивна релаксация (медитация) и правилна диета всеки ден и в бъдеще. Можете да го наречете палео, кето и т.н.. Всичко това са само модни перифрази на протеини, здравословни мазнини, зеленчуци.


Защо тази новина? По същата причина, както стотици новини преди това: Опит да ви дам частица от вътрешната си сигурност. Сигурност, която е резултат от 8-годишен опит с мен самия и с ВАС!


Разбира се всичко това е подкрепено от вашите доклади за чудотворни изцеления. Които винаги и редовно се появяват, но не и след прием на бета-блокери, статини, химиотерапия....


Защо не? Забележка: Всяко изцеление може да бъде само самолечение на тялото. От там и любимото ми мото:

Здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

Поздрави 😊
Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват