Изцеление без странични ефекти?!

По принцип това е невъзможно в конвенционалната медицина. Тук говорим за подтискане на симптоми, а не за излекуване. Защото конвенционалната медицина разчита в решаваща степен на фармацевтичната медицина. На хапчета, лекарства, бета-блокери, статини, кортизон, имуносупресори, химиотерапия.

 

Фармацевтичните компании не са зли. Те полагат усилия. Но те са в капана на собствения си мироглед. Затворен в кутия за обувки. Разбира се, те са достатъчно почтени, за да съобщават много точно, често плашещо точно, за възможните странични ефекти.

 

В листовката на опаковката. Никога, ама никога не трябва да я четете...

 

Еволюция, природа, епигенетика, т.е. медицината на радостта работи без странични ефекти. Тя работи с така наречените есенциални вещества. С други думи, това са основните градивни елементи на живота:

 

Странични ефекти? Става дума за основните градивни елементи на живота: Желязо, Магнезий, Кислород, Витамин С, Мастни киселини, Протеини. Тези атоми и молекули са толкова стари, колкото и самият живот. Те са направили живота на тази планета възможен.

 

Човешкото тяло е изградено от тези вещества. То възстановява здравето си с тези вещества. Ето защо те често (не винаги!) имат по-силен ефект от много сложни фармацевтични лекарства.

 

Това няма нищо общо с чудесата, нито с вярата или езотериката, а с нашите природни закони. ХИМИЯ. ФИЗИКА. БИОЛОГИЯ.

 

Въз основа на това и на фона на моя опит знам: Преживяването на изцеление е възможно и особено в "безнадеждни" или "неизлечими" случаи. Защото ние не се занимаваме с диагнозата, а поправяме основата на здравето. Строителните материали на живота, които могат да бъдат точно измерени в кръвта! Подчертавам измерени!

 

Още веднъж, защото това е много важно: Въпреки, че винаги се говори за "чудеса на изцеление" - тук не наблюдаваме чудеса. Наблюдаваме действието на естествените закони на самолечението. Кажете също: Молекулярна медицина. Или по-просто казано: Живот. Още от началото на еволюцията, тя е надарена със способността винаги да се връща към фазите на оздравяване след наранявания и инфекции, след възпаления и стрес. Ако разберете какво липсва на организма и му дайте това, от което се нуждае, нещата се случват. Чудесата се случват и неизлечимото става излечимо!

 

Още по темата:

 

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват