Инфаркт? Или Супер Витамин С?!

 

Слабото място на човека, на всеки човек, са кръвоносните съдове. Наистина сме толкова млади или толкова стари, колкото са нашите съдове. По-добре е да се каже: Вътрешността на съдовете. И още по-точно: Клетките от вътрешната страна на кръвоносните ни съдове.

 

Това е мястото, където се случват смъртоносните възпаления. Когато клетките тук отслабнат, остареят, разболеят се, те се променят, набъбват, започват да се отлагат вредни вещества. Всички знаете точно: LDL холестерол, LPa. Накратко: Холестерол. В крайна сметка 40-50% от българите умират от тези отлагания.

 

Да, ако можехме да защитим клетките! От вътрешната страна на кръвоносните ни съдове. Ако можехте да направите клетките млади, да ги запазите млади завинаги, тогава вероятно щяхте да сме... завинаги млади. Ето, че: Може да се направи.

 

Доказано в клетъчни култури. Клетки от вътрешността на кръвоносните съдове. Доказано в Катедрата по клетъчна биохимия, Университет Хирошима, Япония.

 

Учените просто насищат вътрешността на клетката (изрично) с Витамин С. Това намалява свободните радикали с 53%. По този начин те прекъсват 53% от наличните свободни радикали и в резултат на това спират добре познатото свързано с възрастта скъсяване на теломерите с 52-62%.

 

Помните ли? Дължината на теломерите показва колко млада или стара е една клетка. С напредването на възрастта теломерите стават все по-къси и по-къси. И точно това е било спряно на ключово място, а именно в клетките на вашите кръвоносни съдове на половината път, забавено от обикновения, прост Витамин С.

 

Когато концентрацията в клетката (тук се набляга именно на това) се повиши достатъчно. Нещо, което всички знаем отдавна: Витамин С помага, ако дозата му е достатъчно висока.

 

Точно така правят животните. При стрес - до 100 г дневно. За един плъх това е нещо напълно нормално и очевидно. Разбира се, те никога не получават сърдечен удар. Между другото, те не знае и за рака.

 

Моля, прочетете този сензационен резултат от изследването неутрално и хладнокръвно. Защото за ВАС важи следното: Имате ли достатъчно Витамин С. Не е нужно да се притеснявате. Не е нужно да се притеснявате за.... Както всички знаем, инфарктите не падат от небето.

 

Практическа рецепта за насищане с Витамин С? Моят начин? А и цялото ми семейство приемаме около 10 грама Витамин С дневно. На практика:

 

 

Дали ще го приложите? Решавате ВИЕ. Защото здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

 

Източник: Life Sciences Vol 63, 11, 7. Aug 1998, S 935

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват