Искате ли да живеете истински?

Хранителните добавки, т.е. витамини, минерали и други, не струват колкото златото, те са по-скъпи. Те са по-ценни от всеки друг принцип, който иска да се погрижи за вашето здраве, за вашето благополучие. Това ми става все по-ясно и по-ясно. Все по-ясно, защото ми пишете писма. Защото вие доказвате това отново и отново.

 

Тези писма започва с ".... никога не съм боледувал оттогава" и завършва с "....чувствам се като млад елен".

 

И тъй като този принцип, тъй като витамините и другите есенциални вещества са освободили милиони хора по света от болка (Витамин D) и са ги направили по-щастливи (Триптофан), тъй като хранителните добавки имат убедителен ефект, който всеки може да разбере, не е чудно, че професионалните скептици (знаете) се заемат с тази тема. Говорим за това, записваме го. Точно както правим и с други основни принципи на живота, например вярата. Какво движи хора? Съществува ли наистина такова нещо като "самото зло"? Аз не мисля така.

 

В днешната новина за стотен път се разяснява чудото на есенциалните вещества. Достатъчни са няколко чудодейни изречения.

 

"Един от основните ми проблеми, а именно мигрената, най-накрая приключи.

 

Тя ме съпътстваш през цялото ми съществуване, понякога повече, понякога по-малко, и сега най-накрая мога да живея."

 

Страдате през целия си живот? Замаяна глава? Каква е ползата от образованието, обучението и спорта? А след това идва мигрена, която наистина разваля живота ви. Често целият ден е... кошмар.

 

Всички оплаквания са изчезнали. Напълно изчезнал. Хранителни добавки, есенциални вещества. Изборът е ваш. Това зависи изцяло от вас:

 

  • Искате ли да продължите да страдате? Тогава се придържайте към професионалните скептици (например медиите, лекарите).

  • Или, искате ли да... "живеете истински?"

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват