Какво се крие зад Пост-Ковид?

Ако искате да помогнете на хората, ако искате да ги убедите, ако искате да ги съблазните, да направят нещо... трябва да го направите на визуален език. Трябва да рисувате запомнящи се, убедителни картини. Можете да го изразите и по друг начин: Ние възрастните в основата си, дълбоко в сърцата си, винаги и все още сме... деца.

 

Ето защо много често свързвам непознатото, странното, като Корона, с познати неща, с вируса на Епщайн-Бар (EBV). Познат ви е. Тогава ме послушайте:

 

Какво се крие зад Пост-Covid? Достатъчно често зомби-подобна EBV инфекция се връща към живот. Това е причината за дълбокото изтощение, свързано с Пост-Covid.

 

Разбира се: Corona поставя имунната система на колене, а EBV празнува. Защо това е така?

 

Представете си, че сте вирус. Да кажем, че най-разпространеният е вирусът на Епщайн-Бар. Заразявате човешко същество. Ако човекът има слаба защита, т.е. слаба имунна система, ще ви бъде по-лесно да се справите.

 

Какво означава това на практика, научихме чрез този гениален метод на PCR: вирусът не се елиминира веднага, не се унищожава от вас, а се излюпва в белите кръвни клетки. И остава там. Лесно разпознаваеми по "намаления брой левкоцити", вашата полиция за защита. Все още е загадка за мнозина (включително за лекарите): Защо имате толкова малко бели кръвни телца? EBV се е настанил във вашите левкоцити.

 

И ето какво е най-страшното: имунната ви система знае това, разбира се. Именно за това е предназначена. Разпознава гадината, вируса, и се бори с него. Това е и предназначението и. Тази борба се отразява в масово повишени антитела, т.е. остатъчни титри след EBV, след мононуклеоза.

 

Много високото образуване на антитела месеци и години след първоначалната инфекция не показва нищо друго, освен че се води борба. Води се мащабна битка. Нека подчертая още веднъж: напълно естествен процес. Именно за това е предназначена имунната система. Само ...

 

постоянната борба срещу EBV струва енергия.

 

Резултат: синдром на хроничната умора. Това е, което в момента ви се обяснява с "Пост-Ковид" като напълно ново откритие. Много, много по-разпространен е Пост-EBV. Професионалното падение на стотици, хиляди състезатели. Които след това вече не могат да вършат "работата си", т.е. физическо натоварване.

 

За съжаление, вие сте и състезател. Независимо дали ви харесва, или не: обикновено сте на бюро. Обикновено в многодетно семейство. Вие просто сте предизвикани. Но ако едновременно с това трябва да се борите с хроничен вирус, в един момент ще загубите. Това се нарича прегаряне, нервен срив. Средство за защита?

  • Много силна имунна система. С нея е ще премахнете пресния вирус веднага.

  • А ако е твърде късно, подсилете значително имунната система. На първо място, много решаващо е

  • перфектното снабдяване с аминокиселини. Това може да се види в аминограмата ви. Кръвни стойности.

Забелязвате ли? Прости, обикновени снимки. Отново и отново подчертавам, че медицината е нещо много просто. Всеки може да го види. Не ви трябват дебели томове, пълни с чужди думи, а само малко здрав разум.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват