Как да бъдем щастливи?!

 

Щастието и благоденствието трябва да бъдат твърдо установени права по рождение. Преди всичко всеки от нас трябва да има дълбоко заложено в себе си естествено съзнание за богатство. Но богат е не този, който има най-много милиони в банковата си сметка. А този, който е щастлив и доволен от това, което има.

 

Мислите са магнетични. Ако преминавате през живота си със съзнание за просперитет, автоматично ще привличате щастие и благоденствие. Ако обаче със съзнанието за бедност мислите ви постоянно се въртят около загубата и бедността!

Какво мислите ще привлечете?

 

За съжаление, в момента политиката и медиите постоянно внушават обедняване. Това отравя народната душа. Защото тогава мислите ни се въртят само около това, което можем да спестим или което НЕ притежавам. А не за това какво можем да спечелим. Ограничаваме се психически!

 

Баба ми вярваше: "Господ е моят пастир. Няма да искам". Ако това е твърде старомодно за вас, можете да сложите голяма банкнота в портфейла си и да я носите близо до тялото си по всяко време. Не за харчене, а за информираност: Бих могъл, ако искам.

 

Въпрос: Веднъж едно проучване изследва с колко пари годишно са най-щастливи хората. Колко според вас е тази сума? Бях изумена...

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват