Как фармацевтичните лекарства създават болестта, която трябва да предотвратят!

В продължение на десетилетия, голяма част от смъртността всяка година се дължи на фармацевтични лекарства, грешки при лечението и инфекции в болниците. Около две трети от вентилираните пациенти, са починали заради самата вентилацията. Около 90% от пациентите с Ковид са починали заради забраната за ранно лечение и още повече заради демонизирането на профилактиката.

 

Но, нещата не спират до тук. Голяма част от фармацевтичната медицина е насочена към потискане на симптомите, а не към отстраняване на причините. Болкоуспокояващите почти винаги се предписват неправилно, за да се прикрият симптомите, а не за да се изследва причината.

 

Странно е, че страничните ефекти на много съвременни лекарства, често са сходни с проблемите, за чието лечение са предназначени. Продължителната употреба на болкоуспокояващи, подобни на морфина, не само води до пристрастяване, но в крайна сметка причинява още по-голяма болка. Пристрастяването се характеризира със загуба на контрол или избор - съзнателната ни способност да вземаме решения е ограничена. През 2021 г. само в САЩ над 100 000 души са починали от свръхдоза опиоиди. Повече от всякога!

 

Нарушеното съзнание не се ограничава само до болкоуспокояващите. Публикувано преди няколко месеца проучване на изследователи от институции в Масачузетс, включително от Харвардското медицинско училище, установява, че приемът на антибиотици в средна възраст води до когнитивни увреждания в по-късна възраст.

 

Приемането на антидепресанти е свързано с повишен риск от самоубийство. Употребата на стероиди може да доведе до объркване и делириум. Лекарствата за кръвно налягане могат да бъдат свързани с депресия и нарушения на съня, статините и антидепресантите със загуба на либидо и т.н....

 

И така, имат ли право здравните власти да предписват фармацевтични интервенции и да отменят личния медицински избор?

 

МРНК ваксината излага физиологията ни на същия токсичен шипчен протеин, като ковидната инфекция, само че в още по-големи количества. Нищо чудно, че ваксината има тревожен набор от неврологични странични ефекти, някои от които са свързани с интерфейса мозък.

 

Веднага става ясно, че физиологията ни е тясно свързана с нашето съзнание, с усещането ни за психологическо благополучие и удоволствие. Връзката между съзнанието и физиологията е фино балансирана и лесно може да бъде нарушена от медикаменти. Често срещаните странични ефекти на лекарствата водят до загуба на контрол върху ежедневието.

 

Повече контрол - скритата цел на пандемията?

 

Чудите ли се, както и аз, как така правителството, медиите, фармацевтичната индустрия и медицинското съсловие са намерили обща кауза по време на пандемията? Какво ги свързва толкова тясно? Всички, които участват в пандемията, имат мандат да контролират обществеността:

 

  • Правителството иска да повлияе на общественото мнение в своя полза.

     

  • Основните медии им помагат да формират общественото мнение.

     

  • Ако изучавате икономика, ще откриете, че тя се фокусира върху това как да се повлияе на избора на клиента с всички възможни средства.

     

  • Фармацевтичният бизнес разчита на машина за връзки с обществеността, която стига до всяко кътче на обществото, за да смаже колелата. Тазгодишните Оскари, например, бяха гордо спонсорирани от Pfizer.

     

Медицинската практика е тясно свързана с фармацевтичните компании. Съществуват златни стандартни рецепти, които лекарите трябва да спазват. Ако се отклонят от тях, могат да загубят лиценза си за практикуване на медицина. Медицинската асоциация стои зад това. А на пациентите това се продава, като напредък на действително антихуманната "насочваща" медицина.

 

Ефективната самопомощ е отказана и демонизирана

 

Бащата на един приятел започва да страда от деменция. Един познат, който беше добре запознат с биохимията, препоръча да се премине на кетогенна диета. Кето телата са особено необходими на мозъка. През първите 6 месеца от живота, бебешките мазнини се превръщат в кето тела, които участват в развитието мозък. Те активно участват в изграждането на миелиновите обвивки, които единствено позволяват комуникацията в мозъка. Кето тялото се нуждае от 30% по-малко кислород, за да произведе същото количество енергия като захарта. Възрастните хора имат по-слабо снабдяване с кислород, особено през нощта. Това е проблем за мозъка, когато е на захар, но не е, когато консумира кето тела. Между другото, най-добрите спортисти като професионалните тенисисти или триатлонистите също се хранят кетогенно поради тази причина.

 

Старецът преминал на кетогенна диета за две седмици, станал отново по-подвижен, ходеше и общуваше напълно нормално. Последва посещение при личния лекар, той обяснил, че този вид хранене е вреден. Стареца се върнал към старата си диета, която се състоеше основно от въглехидрати. Физическото и психическото му състояние отново се влоши. По-късно обаче диетата беше променена обратно на кетогенна и ето, че старата жизненост и умствена свежест се върнаха.

 

Фармацията не печели нищо от кетогенното хранене! Нали разбирате това. Тук е и уловката!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват