Магически вещества! Има ли такива и кои са те?

 

 

Това буквално са аминокиселините. Градивните елементи на нашето тяло, т.е. от костите, през мускулите до имунната система. Следователно аминокиселините предоставят най-точната информация за състоянието на тялото Ви, за състоянието на ума Ви (невротрансмитерите в мозъка също са аминокиселини) и следователно за ВАС.

 

ТРИ УДАРА НА БАРАБАНИ

 

разтърсват медицината през последните години. Разберете добре: Не и лекарите в България. Много от тях дори не са чували тези барабани. Това, което беше разклатено, беше основата на медицината: Българската медицина не обръща достатъчно внимание на аминокиселините или изобщо не подозира каква сила имат те.

 

Кога за последен път личния Ви лекар, Ви е правил Аминограма?

 

Барабанни удари?

 

  • Нобеловата награда за медицина 2018 г., присъдена за доказателството, че компетентната имунна система е най-ефективно оръжие срещу рака (Новини от 23.09.2021 – клик....).

    По този начин конвенционалното лечение на рака, изведнъж остава на заден план. Тук могат да се направят някои много грозни наблюдения.

     

  • Статията в SPIEGEL от 22.06.2019 г.: "Тлеещ огън в мозъка". Обобщи най-новите, толкова различни открития за психичните разстройства като депресия, психоза, аутизъм и др. Разбира се, като възпаление в мозъка. И така изведнъж, става достъпен. Не... Спонтанен рефлекс - антибиотици, а достъпа за компетентна имунна система. Точно моят опит: Фиксирайте Аминограмата и ще помогнете срещу депресията. Можете да прочетете доказателствата в новините на Завинаги Здрав.

 

  • И сега, съвсем нов, Институт Макс Планк в Кьолн. 14 кръвни стойности (т.е. един голям кръвен анализ!) решават за вечната младост, за продължителността на живота Ви. За преждевременната смърт, за болестите и здравето. И 5 от тези 14 кръвни стойности са аминокиселини. Те заемат най-голямата част. Аминокиселините. Още веднъж: Кога за последен път личния Ви лекар, Ви е правил Аминограма?

 

 

Централната роля на аминокиселините при оценката на здравето или болестта се дължи на факта, че човешката имунна система се състои изключително (само!) от протеини, т.е. аминокиселини. Според мен трите удара по барабаните не са нищо повече от

 

здрав разум.

 

През последните години това е... завръщането към медицината. Последният здрав разум (здравомислещ човек) беше д-р Хипократ. Който бе на мнение (нещо като...):

Хранете се здравословно и ще останете здрави.

 

Не с въглехидрати, а с протеини!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват