Малко истина

... трябва да си позволяваме от време на време. Но когато става въпрос за вашето здраве, работоспособност, щастие в живота или дори за болести и смърт, истината редовно ... изненадва. Удивлява ви. Противоречи на всичко, което чувате в ежедневието си. Всичко, което четете в женските списания. С каквото сте свикнали.

 

Откъде идва това? Защото медицинската истина е точно обратното на това, с което живеем. Доказателство? О, боже мой: половината от нас умират от заболяване на кръвоносните съдове. Всяка една смърт е ненужна. Така е и със страдащите, които са в инвалидна количка (инсулт, мс и т.н.). Една четвърт от нас умират от рак. Всеки отделен случай е излишен. И химиотерапията, и косопадът, и страхът от смъртта... също. Излишно. Цялото това страдание е невежество. Ние не знаем това, което медицинската наука знае от дълго време (тук става въпрос за наука, не за конвенционална медицина).

 

За съжаление медицинската истина не е написана в медицинските списания. Те живеят от реклами. Няма нужда от коментар. Истината може да бъде намерена само в оригиналните статии или обобщена в университетските учебници. Там, доколкото е възможно, истината се провъзгласява и записва обективно.

 

Една такава книга е пред мен. "Физиология на животните" (Animal-Physiologie) от Hill. С малката картинка, която вече познавате (страница 129):

Превод текста на снимката: Протеините са "преди всичко"

Сред основните компоненти на организма протеините заслужават

да бъдат разгледани на първо място, защото заемат позиция, която е едновременно

изключително важна и изключително слаба в храненето на животните.

Самата дума "белтък" произлиза от гръцката дума "първостепенен".

и се отнася до първостепенното място, което белтъците заемат в

структурата и функциите на всички животни.

 

Представените тук факти са основната грешка във вашия живот. Причината за нещастието и болестите до смъртта. Цветните ленти ви доказват, че твърде малко се занимавате с живота и непрестанно със смъртта. Показва, че животът е протеин, а въглехидратите са нещо практически излишно. Красиво изразено с цитата:

 

"Нещо повече, не съществуват есенциални въглехидрати; животните могат да синтезират всички въглехидрати, от които се нуждаят."(!!!)

 

Има ли въпроси? Всички готварски книги, всички женски списания, всички правила за хранене буквално ви набиват в главата ден след ден, че без консумация на въглехидрати животът, здравето и щастието са невъзможни.

 

НАУКАТА КАЗВА ДРУГО!

 

Надявам се осъзнавате написаното по-горе? Тази информация може да спести много страдания, но само ако я разберете.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват