Минерала Цинк

 

Цинка може да се определи, като скучен или вълнуващ. Скучно звучи по следния начин:

 

"Досега е доказано, че цинкът участва в над 200 ензима. Той участва в техния синтез, както и в каталитичната им функция".

 

А вълнуващо, така:

 

"Най-лесният начин да си припомним значението на цинка е да си представим изграждането на протеини за нови клетки и ензими. Цинкът участва навсякъде в организма: Протеини за милиардите клетки на имунната система, за да можете да се борите с инфекциите или раковите клетки, протеини за мускулите, протеини за растежа на децата и за огромния растеж по време на бременност и кърмене, протеини за новите клетки при заздравяването на рани след наранявания и операции, протеини за образуване и активиране на ензими за всички хормони и за веществата-пратеници в мозъка, протеини за бързо размножаващите се клетки (кожа, коса, черва). Можете ли сега да предположите какво може да се случи при недостиг на Цинк?"

 

Можете да разберете истински само нещата, които сте преживели лично. Когато ноктите Ви станаха твърди като стомана след употребата на цинк и когато косата Ви расте като луда, тогава разбирате Цинка.

 

Дали си струва да приемате Цинк като добавка? Решете сами!

Аз лично приема 3х1 капсула Цинк forever young – клик....

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват