Може ли автомобила сам да произвежда бензин?!

На някои хора с по-сериозен недостиг на есенциални вещества, първоначално предписвам големи количества добавки, за да се постигне забележима разлика. Някои хора отговарят: "Предпочитам да не приемам толкова големи количества, защото в противен случай организмът ми ще забрави как сам да произвежда тези вещества." След това аз им отговарям: "Най-добре е да не карате автомобила си толкова често до бензиностанцията, защото в противен случай той ще забрави как да си произвежда сам бензин".

 

Характерно за есенциалните вещества е, че организмът НЕ е в състояние да ги произвежда сам, а е зависим от доставката им отвън. Ако само едно от тези 47 незаменими, есенциални вещества липсваше напълно (без значение кое), ние сме мъртви.

 

Определението за есенциално, незаменимо вещество: Абсолютно необходимо за живота!

 

В случай на недостиг не сме веднага мъртви, но ставаме уморени, апатични и болни. За съжаление, тези важни вещества все още представляват сляпо петно в очите на медицината. "Сериозните" лекари рядко се интересуват от тях. Фармацевтичната индустрия - още по-малко, тъй като тези естествени вещества не могат да бъдат патентовани. Ето защо те предпочитат да лекуват симптомите, а не причината.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват