Мозъчна мъгла

Мозъчната мъгла... знаете израза във връзка с Пост-Ковид. Търсите помощ, средство за защита? Доколкото ми е известно, за конвенционалната медицина не е известно. Разбира се, че не. Тук се движим в посока на изграждане, надграждане на конвенционалната медицина.

 

Отворете Pschyrembel (медицински каталог) просто за забавление. Списък на всички познати ни болести с хубаво описание. Винаги, когато сериозно заболяване е обяснено с цвят, ще намерите думите "причината е неизвестна" и "терапията е неизвестна". С ужасяваща честота!

 

Така, мозъчната мъгла. Един от вас току-що ме научи какво, как, къде... и т.н. Строен млад мъж, който спортуваше 6 пъти седмично, бяга всеки ден плюс силови тренировки.

 

Но вече не. От пет месеца. Не може!

 

Защо? Според него, той е взел "грешно решение". Той се е ваксинирал. И изпитва "всеки страничен ефект". Това, което е останало и до днес

 

  • неконтролируеми мускулни потрепвания

  • мозъчна мъгла.

 

 

Така, разстройство на координацията, замъглено съзнание, нарушения на паметта. Ами... Какво трябва да направя?

 

Това е просто: хората са съставени от молекули. Затова изучих тези молекули (доколкото беше възможно). Не се изненадах, когато при един ентусиазиран спортист почти всичко беше наред. Включително Витамин D и Омега 3. С едно изключение.

 

КАТАСТРОФАЛНАТА АМИНОГРАМА!

 

Катастрофално. Всяка аминокиселина (с изключение на Таурина) в мазето. Буквално.

 

Пример Метионин: 16 (нормално 25 - 40)

Пример Фенилаланин: 42 (норма 51 - 109)

Пример Триптофан: 25 (нормално 36 -125)

 

и т.н. и т.н. Виждате ли: аз превеждам последните две стойности като "мозъчна мъгла". Невротрансмитерите в мозъка вече не са в хармония. Усещате това като "мозъчна мъгла". Мога да го разбера.

 

Важна забележка: Моля, не вярвайте в "една-единствена" аминокиселина, в "една-единствена дефектна", например в (само) едно ниско ниво на Триптофан при депресия. Всички останали аминокиселини винаги принадлежат към нея. Преди време прочетох много интересна статия в "Der SPIEGEL" (немско списание). Депресията се разбира като възпаление. И всички аминокиселини са винаги необходими, а именно компетентна имунна система, за да се намери лекарство.

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Това, което младият мъж си е позволил с ваксинацията, не е нищо повече от

 

ШОФИРАНЕ БЕЗ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ!!!

 

Той се е осмелил да се изложи на силен стимул – ваксинацията, с напълно недостатъчна имунна система (достатъчна за ежедневния живот). С други думи, за да управлявате автомобил ви е нужно свидетелство. Разбирате ли?

 

И тялото му веднага каза: "Без мен!" Ако не се погрижите за мен, за имунната си система, ще ти досаждам. Нарича се "мозъчна мъгла".

 

И за вас трябва да става все по-ясно какъв прекрасен инструмент ни е дала природата под формата на аминокиселини. С аминограмата. Средство за защита, когато конвенционалната медицината е в затруднение и лекаря вдига рамене!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват