Науката създава знания!

Има намерено знание и създадено знание. Намерените знания включват например лечебната сила на растенията или учението на китайската медицина, предавано в продължение на повече от 2000 години. Намереното знание остава. Създаденото знание винаги е остаряло. Изключително скептичен съм по отношение на създадените знания - особено в медицинския сектор. В края на краищата, кой инициира и финансира медицинските изследвания? 90% от "изследванията" се извършват от фармацевтичната индустрия. И все пак всяка фармацевтична компания доказва ефективността на собственото си лекарство. Мошеници, които мислят само за печалба. А резултатите, те обикновено са изненадващо положителни. Когато независими учени разглеждат резултатите от тези изследвания, те често стигат до съвсем различни заключения.

 

Новата българска дума за публичен дълг вече е "средства". Да дарим, звучат доста добре... милиони лева за въоръжаване могат да бъдат създадени за нула време. За съжаление това не е възможно за образование, интензивни грижи, легла и достойни пенсии. Нито за независими медицински изследвания. Открийте грешката!

 

Доста интересна тема за размисъл. Помислете добре над горния текст. Киро е готов да даде милиони за оръжие, но за здравеопазване, за образование, за пенсии, за бедстващи хора в нашата собствена държава България пари НЯМА! (!!!) Къде е грешката? (???)

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват