Отново на 16 години! Отново устойчиви!

Отново на 16 години! Отново устойчиви!

 

Вероятно никога повече няма да бъдете на петнадесет или шестнадесет години, а много от вас биха искали да се откажат от обърканите години на пубертета. Аз също бих го направил. Но какво би било да си върнем властта? Творчеството? Чувството, че си неуязвим? Какво би било, ако се отвори чудодейна врата... обратно?

 

Практическият ми опит показва, че се случва точно това. С молекулярната медицина. Няма да се подмладите с петдесет години, но въпреки целия стрес, ако отстраните недостига на жизненоважни витамини, аминокиселини, мастни киселини и др., много неща ще се върнат: здраве, жизненост, радост от живота, дори щастието. И усещането, че сте се превърнали в неразрушим. Или казано по-точно, да станете пак

 

Устойчиви.

 

Както казах: аминокиселини и витамини, здравословни мазнини и минерали - почти винаги решението се крие в молекулярната медицина. В моята система от вярвания:

 

"Ако молекулите са правилни, и човекът е правилен."

 

Толкова подходящо формулирано в имейл от един човек, на който помагам. Прост, успокояващ и същевременно с огромна сила. Сензацията, която се крие зад този имейл, вероятно може да бъде оценена само от много притеснен семеен лекар:

 

"Вече приключих с плана за прием и забелязах, че се чувствам много по-добре, отколкото преди. В добро настроение съм и имам повече енергия. Все още не се е получило със спорта, но аз се придържам към него. Благодарение на магнезия сънят ми стана много по-добър, вече не съм неспокоен, не ми треперят клепачите, а неспокойните крака също изчезнаха. Сърцебиенето също изчезна."

 

Там всяка дума танцува и подскача. Ярко. Щастлив. Удовлетворени. Може да се каже, че е ретроспективно. Това предполага, че това състояние някога е било жива реалност. Помните ли щастието на младостта си? Вашата неудържима сила? Почти неизчерпаемият поток от идеи и енергия?

 

Можете да го получите. По всяко време. Аз съм тук само за Вас...

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват