Отчаяни гени или как да облекчим страданието си по естествен начин?!

Дори носителят на Нобелова награда, физикът-теоретик Шрьодингер (Schrödinger), е изумен от единственото основно откритие на генетиката: стабилността. Нашият генетичен апарат, отговорен за наследствеността. Той трябва да бъде и да остане изключително стабилен през поколенията, през хилядолетията. В противен случай щяхме да изглеждаме напълно различно във всяко едно семейно поколение (цвят на косата, цвят на очите, цвят на кожата), щяхме постоянно да се променяме.

 

Значи стабилност.

 

Ако приемете моето убеждение, че "природата не е зло", а по-скоро неутрална и независима от вашите морални оценки, бихте могли да стигнете до заключението,

 

че животът

също може да се направи приятен.

 

Добре е да възприемете прекрасната, съвсем нова идея за епигенетиката в мисленето си. С други думи: всичко зависи от вас.

 

Това, което е съвсем ново в тази мисловна структура, в генетиката, а оттам и в медицината, е откритието, че преди всичко трябва да дадете възможност на гените си, на генома си да работи по начина, по който иска, по начина, по който е създаден.

 

С други думи, ако не осигурите на тялото си аминокиселини, целият ви генетичен апарат е безполезен. Той не може и не прави нищо друго, освен да комбинира аминокиселини, за да образува протеини. Много важно прозрение. (!!!)

 

Разбирате ли и ежедневното значение на това, което току-що казах? Ако липсват градивните елементи, не се изгражда нищо, или се изгражда само наполовина, или се получава крехко състояние ..... Тогава означава на вашия език:

 

  • Вече нищо не е правилно.

  • Страдам на всяка крачка.

  • През целия си живот съм бил болен.

 

Мога ли да ви го преведа? На практика? Пред мен има две страници. Плътно отпечатани. Вашата. Окаяна безпомощност. Двете страници гласят: Винаги съм бил в лошо състояние, а сега съм още по-зле. И никой лекар не ми е помогнал. Въпреки че мнозина са се опитвали. Позволявате ли?

 

"В миналото - йерсиния, саркоидоза, повтарящи се пневмонии, EBV, проблеми с гърба (ишиас, илиас, проблеми с лумбалния и гръдния отдел на гръбначния стълб, дискова херния), скован, неподвижен, болезнен гръб.

 

Изтръпване на главата, натиск, бодежи в ушите, болки в челюстта, стягане на лицето, парене, сърбеж, подуване на ръцете, дебели колене, болки в краката, седалището, хълбоците, изтръпване, мравучкане, сърбеж, усещане за влага и студ (дори когато е топло), болки в мускулите, болки в нервите, болки в сухожилията, изтръпване на бедрата.

 

Сърбеж, парене, стягане на кожата, косопад, болки в горната част на корема, парене на очите, черни танцуващи точки, конюнктивит.

 

Сега се увеличават нервните болки, мускулните болки, проблемите с гърба, нарастващият косопад, постоянната инфекция на пикочния мехур (току-що взех 8 различни антибиотика)."

 

Това достатъчно ли е? Достатъчно ли е това за вас? На първо време трябва да ви успокоява, вас с вашите поносими оплаквания: очевидно има други човешки същества, които страдат много, много повече. На, които никой не може да помогне.

 

РЕШЕНИЕ: Ако сега можете да съберете две и две... ще разберете. Очевидно е, че тук се "проваля" тяло. Отгоре надолу. От дясно на ляво. Отвътре навън. Смятате ли, че може да е

 

  • Повишен холестерол?

  • Или магнезиев дефицит?

  • Или изкривен гръбначен стълб?

 

 

Вие също не мислите така. Тук има очевидна основна грешка. Ако сега комбинирате знанията си за генома и неговата единствена задача, а именно нанизването на аминокиселини, с "тук нищо не пасва, от отпред до отзад", ще стигнете до решението.

 

КАТАСТРОФАЛНА АМИНОГРАМА! (!!!)

 

И случаят беше точно такъв.

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ за вас: Ако вашите страдания, оплаквания и болки запълват цяла страница на пишеща машина, от днес нататък, моля, мислете преди всичко за

 

вашата Aминограма. (!!!)

 

Оптимизирайте я и се изненадайте от факта, че обикновено от цялата страница на пишещата машина остава съвсем малко. Най-големият товар вече е свален от душата ви.

 

Разбирате ли? Напълно нова идея за подпомагане на страдащите хора. Знанието е на лице. Имате информацията. Остава действието – измери и коригирай!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват