Пандемията Корона вирус: Ултрамодерно!

Не е съществувал в миналото. В миналото това е било невъзможно. Короната е изключително модерно заболяване, настояща световна пандемия.

 

Можете да се досетите: Целият този ужас е успял да атакува нас, съвременните хора, само защото - да, да, помислете малко - сме били снизходителни. Толерантени. Преминаваме покрай проблема с усмивка, а именно покрай

 

Мастните клетки

 

т.е. масовото нарастване на затлъстяването в световен мащаб. Инсулинова резистентност. В превод - захар, празни въглехидрати. Поне ти, скъпи читателю, знаеш отлично как да се справиш с това. По-добре от много специалисти по диабет. По-добре от много университетски преподаватели.

 

И със сигурност е по-добре от днешната СЗО. Инкрустирана структура ...

 

Изключително модерна е нашата пандемия. Нашите предци не са имали проблем със затлъстяването. Хомо сапиенс просто не е имал какво да яде, и е тичал след плячката си. Той е тичал всеки ден. Той е изгарял мазнината от мамута. И нито една юфка, нито един хляб, нито един картоф не е спрял изгарянето на мазнините му!

 

Тъй като само девет процента от българите правят това, което им е заложено в гените, а именно да ходят пеша всеки ден, едно хронично заболяване се разпространява като епидемия и се трупа по коремите, бедрата и ханша. Повече от един на всеки двама страда от затлъстяване. Никоя диета, наистина никоя, не може да промени това. Но решението на проблема с "националното затлъстяване" би било толкова просто: обувки за бягане по лекарско предписание. С рецепта!!! Днес науката знае това!

 

Чудесно е какво достигнала науката днес. Все повече уважавам, все повече се гордея с медицината. Светът на медицината. Научна медицина. Глобалният фонд от знания в противовес на конвенционалната медицина, която в основни линии остава на нивото на Средновековието. Моля не бъркайте, напредъка на конвенционалната медицина с напредъка на химията!!! Химията напредва, но тя не лекува!!! Ако ми позволите да изразя ясно мнението си.

 

Научната медицина дори ни обяснява как да се справим с болест номер едно на земното кълбо, а именно затлъстяването. С ултрамодерното прозрение, че "захарта спира изгарянето на мазнините", все пак има огромни различия в практиката.

 

Някои от вас губят само по един килограм на седмица с този метод (нула въглехидрати ), докато други губят по десет килограма за същото време.

 

Обяснение? Чели сте го стотици пъти, но странно, странно сте го забравили.

 

Лекарството е упражнение. Ако мускулите се раздвижат, те рязко увеличават бета-окислението си, с други думи: изгаряне на мазнини дори на дивана. Да преминем направо към същността: само десет дни тренировки увеличават способността на мускулите ви да изгарят мазнини 2,6 пъти (т.е. с 260%). Дори в покой! Дори докато спите!

 

Не е ли прекрасно? Не кара ли буквално сърцето ви да се чувства леко? Не се ли чувствате удовлетворени? Вие, ежедневните бегачи?

 

За пореден път решението на проблема с короната е много ярко и почти драматично. Можете да предположите, че тя няма да ни изпусне от лапите си още дълги години. Единствената рецепта без химикали:

 

  • Включете изгарянето на мазнините. Строго без въглехидрати (без празени ВЪГЛЕХИДРАТИ).

     

  • Драматично увеличаване на изгарянето на мазнините. Бягане. Ежедневно.

     

  • Може би и малко повече мускули за изгаряне на мазнини? Силова тренировка.

 

И пак идваме до най-трудната час, а именно ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ! Осъзнаването, че здравето е лична отговорност и то зависи от самите нас!!!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват