Помощ! Нашето дете... вече не се разболява!

Помощ, нашето дете вече не се разболява! Няма нито една (нито една!) от обичайните детски болести. Няма чести инфекции на средното ухо като децата на съседите. Не му текът сополи от носа, не настива. Няма диария и болки в стомаха. А сега изчезна и невродермитът! Катастрофа.

 

Вчера, двама родителя, объркани и притеснени. И двамата са пълни със здраве. Той е образцов спортист. Какъвто не беше преди година...

 

Двама „Завинаги Здрав“ родители. И двамата спортуват всеки ден, и двамата се грижат за мускулите си, и двамата знаят какво е пълноценно хранене, и двамата знаят, че храната в България за съжаление няма нищо общо със здравето и радостта от живота. Така, че и двамата приемат хранителни добавки.

 

И автоматично предават всичко това на сина си. Резултат:

 

Помощ, детето ми вече не се разболява! Е, това е нещо. Децата, родителите вярват, че трябва да се разболявате постоянно. Заради имунитет или нещо подобно.

 

Насаждания от лекарите страх: децата трябва да са болни за да се развие имунитета. Иначе лошо. Глупости! Моите деца, които приемат хранителни добавки, просто не се разболяват. Изпъкват на нашата улицата сред 20 деца. Нашият квартал. Изгубиха и астмата, и хранителните алергии, и невродермита. Точно така.

 

Протеини, омега 3 и витамини - и небето се издига. Буквално.

 

Научни доказателства можете да намерите в многото новини написани от мен.

И нали осъзнавате: ДЕЦАТА СА ХОРА! Те също се нуждаят от есенциални вещества, витамини, минерали и т.н. Стига с този глупав въпрос: „Тези витамини за деца ли са?“. Да за хора са!!! За деца са!

 

И не забравяйте, здравето на ВАШИТЕ ДЕЦА е ваша отговорност! (!!!)

 

Поздрави от един баща на, който децата не се разболяват всеки месец по два, три пъти! :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват