Помощ при прегаряне (Burn-out)?!

 

Рядкост. Директна и бърза помощ? Обичайното лекарство, вашето лекарство тук изглежда е по-скоро "времето лекува раните". За мен, толкова неразумно. За съжаление... човекът страда. В продължение на месеци. Години.

 

В моите очи: напразно.

 

Виждате ли, това ме обижда. Това ме натоварва. Това ме кара да спя лошо. Знанието (не предположението, не убеждението), знанието, че милиони мои съграждани тук, в България, страдат напразно. Това може да им помогне - бързо. Само ако човек приложи натрупаните знания на МЕДИЦИНАТА.

 

Започвате да разбирате: не знанията на университетските амбулатории, не знанията на специалистите, на семейния Ви лекар, а МЕДИЦИНАТА. Те знаят за това от дълго време. Тук ще ви опиша историята на една млада дама, която се свърза с мен:

 

  • Историята на младата дама. Болна в продължение на 5 години. Твърди се, че е имала гастрит, била постоянно болна, не е можела да се храни, това я е съсипало. Разбира се, тя е била много пъти в болница.
  • Разбира се, гастроскопия и т.н. и т.н.
  • Забележимо: постоянно, вътрешно безпокойство.
  • В своето страдание тя има зад гърба си цяла одисея от лекари и алтернативни практики. Срещнала се е и с хомеопатичен лекар, който диагностицира отравяне с тежки метали, особено с амалгама, и го отстранява. Лечението продължава една година. Трябва да напиша новина и за това. Резултат? Дамата ставаше все по-зле и по-зле.
  • Тогава й хрумва блестяща идея: отива в BURN-OUT КЛИНИКА. Наистина има такива места. Идеята, разбира се, е отлична. Очевидно има специалисти за гадене, вътрешен смут, отравяне. И какво откриват? Нарушен микробиом. Нарушена чревна флора. Работят и върху тези проблеми.... не помага. Дамата се влошава все повече и повече.
  • След това се появява идеята за Феритин. Направени са и вливания на желязо. Така поне "силата и се връща", тя започна да тича. Но все още състоянието и е лошо.
  • Тогава се появи идеята за хормоните: Затова тя замества хормоните с природно идентични. Съгласен съм. Но за съжаление това също не помага.

 

Резултат: Изписани са и психотропни лекарства. А седмица по-късно тя се свърза с мен.

 

Всъщност, всичко беше ясно: Състоянието и беше лошо. Депресия, прегаряне, гадене, безапетитие, вътрешно безпокойство. Но... каква е ползата от тези думи? Когато конвенционалното медицинско решение е психотропни лекарства?

 

Аз измерва. Това ме отличава. Измерваме незаменимите (есенциалните) вещества. Измервам основата, върху която се крепи здравето. Тъй като 80% от сухото ви тегло, както пише в учебниците по Биология, се състои от аминокиселини, вероятно трябва да се измерват преди всичко тези важни вещества.

 

И наистина: Аминограмата беше катастрофална. Най-лошото, което някога бях виждал. Това маркира пътя напред.

 

Пътят към изцелението!

 

Разбира се, нормализирате Аминограмата с по-чести, малки количества протеини, това го знаете. Това може да е месо, риба, протеин на прах... и тук си позволявам деликатния намек:

 

 

Изходът от долината на сълзите (все пак 5 години страдание) е лесен и може да се направи за няколко седмици. Умните хора проверяват Аминограмата (цена 90 лв.) възможно най-скоро. След 2 седмици пак. Би ми било любопитно. Може и да се наложи да удвоите дозата на аминокиселините. Това може да се установи само чрез контролни измервания.

 

Това беше практиката, съвсем прясно. Ежедневието в моята практика. Пример, не за потискане на симптоми, а за помощ. Революционна разлика.

 

Молекулярната медицина помага.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите раце!

 

Поздрави 😊

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват