Природата вместо химията?!

Основното възражение срещу хранителните добавки е симпатичната мисъл, че трябва да приемаме тези вещества в естествен вид, в зеленчуци и плодове. А не като хапчета от химически лаборатории.

 

Съчувствена мисъл. Харесва ми.

 

За съжаление светът вече не е такъв. Г-н Маркуърт (Markwort) ни доказа това в списание Фокус, април 2002 г: Дори най-свежата ябълка, която можете да си купите в Мюнхен, съдържа само 20% от естественото си съдържание на Витамин С. Само 20%! Нямаме шанс! Това изследване е проведено преди 20 години, а от тогава нещата стават все по зле! Нашата храна е боклук (Статията „Боклук“)!

 

Проби от сперматозоиди са изследвани. За аномалии. Ако мъжете са приемали повече от 700 µg Фолиева киселина дневно, аномалиите са били значително по-малко. Това твърдение изрично се отнася за фолиева киселина, а като добвим Цинк, Витамин С, Витамин Е, Бета-каротин ще стане чудо! Ние сме зависими от всичките незаменими, есенциални вещества!

 

Затова мъжете, които искат да създадат здрави деца, се нуждаят от много фолиева киселина и не само.....

 

700 µg фолиева кисилина, не може да се постигне с диетата ви. Никога! В никакъв случай. Между другото, едно шимпанзе в джунглата може да направи това с лекота.

За съжаление това важи не само за фолиевата киселина, но и за всички есенциални вещества!

Резултатите са на лице и всички ги виждаме. Толкова много страдащи хора!

 

Ние сме зависими от хранителните добавки. В един момент всеки мислещ човек, който иска да живее по-здравословно, по-щастливо и по-жизнено, ще разбере това.

 

Послепис: Ето защо в САЩ, към всички брашна се добавя фолиева киселина. Изкуствена, а не естествена фолиева киселина! Огромният ефект върху здравето е документиран. В САЩ. България не знае това и не се нуждае от него.

 

Вие обаче вече го знаете!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват