Пътят към светлината ...

се нарича ЩАСТЛИВА МЕДИЦИНА. Както обещах вчера, ще Ви обясня накратко? За тези, които са намерили пътя към нас, към тази новина. За философията на Завинаги Здрав.

 

ЩАСТЛИВА МЕДИЦИНА

 

е жизнерадостният подход към здравето. Напълно нова философия, която преобръща традиционната медицина с главата надолу.

 

Конвенционалната медицина, университетската медицина, ремонтната медицина в лекарските кабинети и болниците се основава на изследвания на хора със заседнал начин на живот. Абсурд. Няма такова нещо като седящо същество. Няма такова нещо като постоянно седящ елен. Ето защо почти цялата наука за често срещаните заболявания се основава на погрешно разбиране.

 

Ако хората живееха естествено, т.е. ако се движеха всеки ден като всяко дете, хранеха се естествено като всеки елен и мислеха спокойно тук и сега като орела, тогава 99 процента от всички хронични, всички цивилизационни болести нямаше дори да се появят. Това е добре известно. Това е научно доказано. Това може да се докаже при всеки природен човек, при всеки планински фермер. Природа! - Наука? Нашата средновековна медицина на хапчетата, все още изостава с десетилетия.

 

Разбира се, вярно е, че никога не е било възможно мнозинството от хората да преминат към естествен начин на живот. Как да ги убедите? Трудни! Това е така, защото хората не страдат, когато са здрави. Когато все още са добре. И едва когато е твърде късно, тогава... често няма път назад. Тук се намесва ремонтната медицина. Тя третира. Тя облекчава. Но тя не лекува!!!

 

ЦИТАТ ПРОФ. БАРНАРД (BARNARD): "ДНЕС ВЕЧЕ НЕ БИХ ТРАНСПЛАНТИРАЛ СЪРЦА. ДНЕС ЩЕ СЕ ПОГРИЖА СЪРЦАТА ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ. С ПРОГРАМА ЗА УПРАЖНЕНИЯ, ПРОГРАМА ЗА ХРАНЕНЕ, ПРОГРАМА ЗА МИСЛЕНЕ."

 

Всички тези прозрения са налице. Но все още никой не е успял да приложи тези прозрения на практика. И тогава идва Щастливата медицина:

 

Метод за събуждане на хора. Щастливата медицина хваща хората за ръка и им ... показва един друг свят. Свят в който няма заплашителна медицина, предупреждаваща за инфаркт, а Щастлива медицина, описваща всички предимства, които имате, когато живеете естествено. Когато сте стройни и във форма. Когато станете щастливи. Това е чиста съблазън. Това е вдъхновяваща мотивация. Типичен пример за това е слоганът "Завинаги Здрав". Всеки започва да мечтае в този момент и се мотивира и успява.

 

Щастливата медицина е кулминацията и завършекът на медицината. Последната точка. Нищо повече не може да се каже за нея. Щастливата медицина се справя с почти всички човешки болести. Тя доказва, че болестта по правило е грешка. Това не е предвидено от природата. Болестта е създаден от човека. В най-дълбокия и широк смисъл на думата - също и умствено. През последните няколко години Щастливата медицина намери гигантско потвърждение в епигенетиката.

 

В напълно изненадващото прозрение на генетичните изследвания е, че гените могат да бъдат включвани и изключвани. В зависимост от начина на живот. Тоест, с програма за упражнения, програма за хранене, програма за мислене. А не с фармацевтични лекарства. Грандиозното отклонение на университетската медицина.

 

Щастливата медицина е епигенетика. Но в едно важно отношение е повече от епигенетиката. Щастливата медицина знае за силата на съблазняването. За силата на подсъзнанието. За силата на образите. За силата на личния, щастлив опит.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват