Рак на гърдата и вкусния протеин

Ракът на гърдата не се среща при жени ескимоси. Това вече го знаем. Влиза в дясното ви ухо и излиза от лявото. За мен това означава: ракът е нещо напълно излишно.

 

Ракът дори може да бъде път към нов, щастлив живот. Не мислите ли така? Е, тогава просто прочетете следното писмо:

 

"Когато ви срещнах през март миналата година, бях в изключително тежко психическо и физическо състояние. Четири седмици по-рано бях диагностицирана с рак на гърдата. Отстраниха 2,5-сантиметров тумор, а прогнозите за бъдещето не изглеждат никак розови. В рамките на 15 минути!!! (разговора с онколога) беше взето решение за остатъка от живота ми, който трябваше да бъде следният: химиотерапия, лъчетерапия, антихормонална терапия.

 

Това не беше опция за мен, защото нямаше смисъл да продължавам да храня разсипания си организъм с клетъчни токсини и лекарства. Знаех, че тялото ми е способно да се саморегулира и че има само един начин за мен - да се свържа с вас.

 

Вслушах се в съвета ви и не продължих да храня раковите клетки, лиших ги от въглехидрати и започнах да тичам за живота си. Всеки ден прилагах информацията която споделяхте с мен и забелязах наистина невероятно подобрение във физическата, умствената и духовната сфера. Сега тичам всеки ден, ям вкусни протеини и съм напълно балансирана психически. Изчезнаха 22 кг. непотребни мазнини, включително токсини, и всеки ден благодаря на вътрешния си глас, че ме доведе при вас. Животът ми е толкова прекрасен, както и резултатите от многобройните изследвания.

 

Оставих стария си живот зад гърба си и започнах нов живот".

 

 

Ракът, разбира се, е резултат от дългосрочен процес. От грешен начин на живот. Разбира се, можете да промените това. Във всеки случай дамата "се бори за живота си" и е свалила "22 кг непотребни мазнини". Само за да говорим за осезаеми, банални факти.

 

Разбира се, тя промени диетата си, както ни казва всяка книга по физиология (вж. приложената снимка), и разбира се, се научи да изключва вътрешния диалог. Вероятно най-важното нещо! Да изключва негативните и ненужни мисли!!!

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

Поздрави :)
Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват