Рибата и водата!

Алберт Айнщайн е казал: „Рибата вероятно ще бъде последната, която ще открие водата“. Когато нещо е твърде очевидно, човек обича да не го забелязва. Пример за това е фармацевтичната индустрия, която може да се опита да ни лекува с вещества, които са възможно най-чужди на организма. Както е добре известно, много заболявания се развиват само при недостиг на есенциални вещества в организма. След това възникналите симптоми се лекуват с чужди за организма химикали (фармацевтични лекарства), вместо да му дадем липсващите есенциални, незаменими вещества. Къде е логиката? (!!!)

 

Запомнете: Нашето тяло се състои от 47 есенциални, незаменими вещества. Това са аминокиселини, мастни киселини, минерали, микроелементи и витамини. Това е "водата", в която плуваме - и която някои хора не откриват (не искат да открият). Здравето и (само)лечението могат да се осъществят само когато сме наистина оптимално снабдени с тези вещества и не работим с резервите.

Жалко е, че нито едно от тези 47 жизненоважни вещества не може да бъде патентовано. В противен случай хората отдавна щяха да се интересуват от тях 🧐.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват