Световната столица на медицината

се нарича Бетезда (Bethesda). Тя се намира близо до Вашингтон. Там е Националните институти по здравеопазване (NIH). Състои се от 20 института, в които работят водещи световни изследователи, включително над 100 носители на Нобелова награда. Годишен бюджет 29 милиарда долара. С най-голямата медицинска библиотека в света. Накратко: Центърът. Един от основните източници на световния фонд от знания.

 

Един от водещите учени там е госпожа професор К. Перт (C. Pert). Откривателят на ендорфините. Тя, кратко и ясно казва:

 

Всяко изцеление е самолечение!

 

По този начин професор Перт, промени из основи самооценката на МЕДИЦИНАТА. А именно - далеч от фармацевтичната заблуда. Съблазнителното и удобно суеверие на днешния дух на времето.

 

Самолечението се отнася не само за всички болести, не само за наранявания, като например счупени кости, а е процес, който протича всеки ден, всеки час. Тялото ви непрекъснато се самолекува и поддържа здравето си с помощта на имунната система.

 

С помощта на имунните клетки. А тайната на тези самовъзстановяващи се клетки се изследва в NIH. Актуално състояние на знанията:

 

  • Постоянният стрес е най-големият враг на самолечението. Известно средство за защита: ежедневна медитация. Бавно медитативно бягане – това е моя начин.

     

  • Умелото хранене намалява стреса и освобождава клетките-убийци. Според NIH (не според българските лекари) ЗАХАРТА уврежда производството на имунни клетки в червата. За разлика от захарта, магнезият, Витамин В12 и ПРОТЕИНА подпомагат оздравяването.

     

  • Спортът прави вътрешния лекар два пъти по-активен и спасява живота ви. Предотвратява рецидивите на рака на гърдата с 50%. Предотвратява риска от инфаркт и податливостта към инфекции с 40 %. Спортът увеличава отделянето на имунните клетки и по този начин подобрява самолечението.

 

Всичко това е казано не от кой да е, а от най-високия медицински авторитет в света. Още веднъж: всичко това не е казано от вашия личен лекар, не от български университет, не от фармацевтична компания, а от най-богатата (29 милиарда долара годишен бюджет) и следователно най-независимата изследователска институция, позната на медицината: NIH.

 

Кога всъщност ще се събудите? (!!!)

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват