Скъпо струваща урина!

Тези, които приемат витамини, произвеждат само скъпа урина. Този аргумент излага на показ всички умствени инвалиди (господата и госпожите, доверяващи се само и единствено на фармацията).

 

Ако витамините са приети през устата и се появят отново в урината, това доказва, че те са били абсорбирани от червата. А за тялото това означава че, когато се появят в урината, те са предоставили ценни услуги.

 

Пример: Витамин С и Е са непобедим екип. Витамин Е може да освободи организма от свободните радикали. Последните не само ускоряват процесите на стареене, но и могат да предизвикат рак. Въпреки това, веднага след като Витамин Е буферира свободен радикал, той се изчерпва. Сега в действие влиза Витамин С. Той поема свободните радикали от Витамин Е и го възстановява. Витамин С се появява в урината, но той вече си е свършил работата - свързал се е с свободните радикали. Това позволява на Витамин Е да обезвреди следващия свободен радикал и да го предаде на следващата молекула Витамин С. И така нататък...

 

Моите редовни читатели вече знаят, че почти всички животни сами произвеждат Витамин С ( Витамин С – Убеждения! ). Те произвеждат собствена скъпа урина? Дали животните са глупави? Те не питат "експертите" от Германското дружество по хранене (DGE) коя доза би била оптимална. DGE препоръчва само минималните количества, необходими за избягване на смърт от скорбут. Животните произвеждат много повече Витамин С, отколкото се препоръчва за хората!

 

Хората са загубили способността си да произвеждат собствен Витамин С в праисторически времена. Оттогава сме зависими от външни доставки. (!!!)

 

В тъканите на животните са открити много по-големи количества Витамин С, отколкото в нашите тъкани - и разбира се, в урината. Наистина ли природата е толкова глупава, колкото твърдят интелектуалците? Животните произвеждат скъпа урина "просто така"? Или в крайна сметка всичко това има по-дълбок смисъл?

 

Между другото, животните могат значително да увеличат собственото си производство на Витамин С при стрес или по време на заболяване. Аз лично научих урока си много отдавна! При спешни случаи членовете на моето семейство не само получават високи дози Витамин С през устата но и интравенозно.

 

И не забравяйте, здравето е лична отговорност и силата е във вашите ръце!

 

Поздрави :)

Георги Терзиев

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват